به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،  در نامه ای به دستگاه های اجرایی توسط جهنگیری
ابلاغ بسته های رونق تولید و اشتغال

معاون اول رئیس جمهور در ابلاغیه ای دستگاههای اجرایی و وزارتخانه های مختلف را به اجرای بسته های رونق تولید و اشتغال در سال ۹۶ مکلف کرد.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در ابلاغیه ای، دستگاه های اجرایی و وزارتخانه های مختلف را به اجرای «بسته های رونق تولید و اشتغال» در سال 96 مکلف کرد.

جهانگیری در این ابلاغیه تاکید کرده است: دستگاه های اجرایی باید برنامه اجرایی مربوط را مطابق مفاد و زمانبندی مندرج در بسته ها در قالب « نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی- نیپا » تنظیم و از طریق سامانه نیپا به دبیرخانه ستاد ارسال و گزارش ماهانه اقدامات به عمل آمده برای اجرای این مصوبه را به طور مستمر به دبیرخانه ستاد ارائه نمایند.

متن کامل ابلاغیه رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بدین شرح است:

باسمه تعالی

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

وزارت امور اقتصادی و دارایی

وزارت امور خارجه

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت دادگستری

وزارت راه و شهرسازی

وزارت صنعت، معدن و تجارت

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

وزارت کشور

وزارت نفت

وزارت نیرو

معاونت علمی و فناوری رییس جمهور

سازمان اداری و استخدامی کشور

سازمان برنامه و بودجه کشور

سازمان حفاظت محیط زیست

سازمان ملی استاندارد ایران

سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی

صندوق توسعه ملی

مرکز ملی رقابت

ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز

ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در جلسه های مورخ 15/1/1396 (سی و سومین جلسه ) و 28/1/1396 (سی و پنجمین جلسه) به استناد مفاد مصوبه شماره 8500/ت 52442هـ مورخ 31/6/1394

هیأت محترم وزیران، در راستای اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال 1396 که توسط معظم له به عنوان سال « اقتصاد مقاومتی ؛ تولید- اشتغال» نامگذاری شده است، به منظور رونق تولید و ایجاد رشد اقتصادی 8 درصدی، تداوم نرخ تورم تک رقمی ، افزایش سرمایه گذاری ، توسعه صادرات و افزایش رشد صادرات غیرنفتی به میزان 25درصد، مدیریت هدفمند واردات، ایجاد فرصت های شغلی جدید ، مقررات زدایی ، گسترش نقش بخش خصوصی و تعاونی و استقرار مدیریت کارآمد، با توجه به رویکردهای پنج گانه اقتصاد مقاومتی (درون زایی، برون گرایی، دانش بنیانی، مردمی بودن و عدالت بنیانی) پس از بحث و بررسی ، «بسته های رونق تولید و اشتغال» به شرح پیوست (که به مهر دبیرخانه ستاد مورد تأیید قرار گرفته است) را برای اجرا در سال 13966 مورد تصویب قرار داد.

رعایت موارد زیر برای عملیاتی نمودن مفاد هر یک از بسته های پنج گانه رونق تولید و اشتغال شامل «بسته ارتقاء توان تولید ملی» ، «بسته تأمین مالی و سرمایه گذاری»، «بسته جذب، توسعه و تعمیق تکنولوژی» ، «بسته تجارت خارجی(توسعه صادرات غیرنفتی و مدیریت هدفمند واردات)» و «بسته اشتغال و توانمندسازی نیروی کار» ، ضروری  است :

الف ) دستگاه های اجرایی موضوع این مصوبه مکلفند :

- نسبت به اجرای کلیه وظایف محوله مندرج در هر یک از بسته ها اقدام نمایند.

- برنامه اجرایی مربوط را مطابق مفاد و زمانبندی مندرج در بسته ها در قالب « نظام یکپارچه پیشبرد

و پایش اقتصاد مقاومتی- نیپا » تنظیم و از طریق سامانه نیپا به دبیرخانه ستاد ارسال نمایند.

- گزارش ماهانه اقدامات به عمل آمده برای اجرای این مصوبه را به طور مستمر به دبیرخانه ستاد

ارایه نمایند.

ب) دستگاه های اجرایی همکار، متناسب با درخواست دستگاه مجری ، مکلف به انجام همکاری های لازم مورد تقاضا می باشند.

ج) نظارت بر اجرای این مصوبه بر عهده دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است و حسب مورد پس از ارزیابی عملکرد هر یک از دستگاه های اجرایی، نتایج آن در صورتی که متضمن انحراف از انجام تکالیف و وظایف محوله باشد مراتب جهت اتخاذ تصمیم مقتضی در دستور کار ستاد قرار می گیرد.

د) دبیرخانه ستاد مکلف به تهیه ، تدوین و ارایه گزارش های دوره ای منظم از ارزیابی عملکرد دستگاه های ذیربط در اجرای مفاد این مصوبه به اینجانب می باشد.

معاون اول رییس جمهور همچنین در این نامه تاکید کرده است: حسب نیاز تکالیف ، پروژه ها و بسته های مکمل این مصوبه متعاقباً ابلاغ می شود.

گفتنی است، مشروح کامل بسته های پنج گانه رونق تولید و اشتغال که به پیوست نامه معاون اول رییس جمهور و رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای اجرا به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است، به شرح زیر است:

بسته ارتقاء توان تولید ملی

1. وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف است:

1.1. اجرای طرح رونق تولید برای صیانت و نگهداشت شرایط فعالیت و اشتغال بنگاه های کوچک و متوسط را با هدف رفع موانع و رونق تولید در ده هزار واحد تولیدی صنعتی و معدنی و معادن به نحوی تداوم بخشد که میزان ایجاد اشتغال یا اشتغال مجدد و همچنین تولیدات این بنگاه­ها نسبت به سال قبل 10 درصد افزایش یابد.

1.2. برنامه اجرایی تکمیل و بهره برداری حداقل شش هزار طرح صنعتی و معدنی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید. گزارش عملکرد این بند بصورت ماهانه به دبیرخانه ارائه گردد.

1.3. برنامه اجرایی بازسازی و نوسازی صنایع و معادن و صنوف تولیدی با هدف ارتقای بهره وری انرژی، کاهش شدت مصرف، افزایش رقابت پذیری، توسعه صادرات و انتقال تکنولوژی را تا تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.4. ضمن تهیه فهرست کالاهای اساسی، ضروری و حساس صنعتی کشور در حوزه فعالیت های خود، برنامه اجرایی افزایش تولید داخلی این کالاها را با توجه به ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و فنی تهیه و حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه دهند.

1.5. برنامه اجرایی تقویت خوشه­ های صنعتی و شبکه سازی و به هم رسانی کسب و کارها با تأکید بر واحدهای صنفی و بنگاه­های تولیدی خرد، کوچک و متوسط را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.6. با همکاری دستگاه های اجرائی مسئول به منظور رونق فعالیت شهرک­های صنعتی تمهیدات لازم را برای تکمیل زیرساخت ها و خدمات مورد نیاز ارائه کند. برنامه اجرایی این بند شامل گزارشی کامل از وضعیت شهرک­های صنعتی از حیث بنگاه­های مستقر در آنها و خدمات و یا زیرساخت­هایی که در این شهرک ها تا کنون ایجاد نشده است به همراه برنامه زمانبندی تکمیل آنها تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه گردد.

1.7. برنامه اجرایی حمایت از ایجاد تصفیه خانه های پساب های صنعتی در مجتمع ها و شهرکهای صنعتی و بازچرخانی آب آنها را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.8. برنامه اجرایی ایجاد توازن زنجیره مواد اولیه موردنیاز و توسعه صنایع اولویت دار معدنی با رویکرد اجتناب از خام فروشی مواد معدنی و تشویق صادرات محصولات صنایع معدنی دارای ارزش افزوده بالا با هدف توانمندسازی بخش خصوصی و تعاونی در فعالیتهای معدنی و صنایع معدنی را تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید. این برنامه باید به گونه­ای تنظیم گردد که تمایل به سرمایه­گذاری در صنایع معدنی اولویت دار به میزان ده درصد در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

1.9. ضمن ارائه پهنه های اکتشاف در مناطق اولویت دار به متقاضیان بویژه شرکتهای بزرگ معدنی، برنامه حمایتی مورد نیاز برای توسعه فعالیت های اکتشافی را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.10. برنامه اجرایی و حمایتی کمک به تأمین و تکمیل زیربناها و زیرساخت های لازم در مناطق اولویت دار معدنی و به ویژه معادن بزرگ را تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.11. با همکاری وزارت نفت برنامه اجرایی حمایت از توسعه و تکمیل زنجیره ارزش صنایع پایین دست نفت و گاز (پتروشیمی) را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.12. با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نفت، برنامه اجرایی تامین نهاده کود کشاورزی از طریق واحدهای پتروشیمی را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.13. برنامه اجرایی هدایت تقاضای حوزه های مهم و دارای وزن بالا در اقتصاد کشور (نفت، گاز، پتروشیمی، معادن و صنایع معدنی و خدمات) به توانمندی صنایع پیشرفته را تهیه و تا پایان خردادماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارسال نماید.

1.14. برنامه اجرایی«توسعه سرمایه گذاری در صنایع بزرگ و کلیدی صادرات گرا » را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.15. برنامه اجرایی اصلاح شبکه های توزیع در جهت کاهش هزینه های مبادله و قیمت نهایی مصرف کننده را تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.16. برنامه اجرایی ساماندهی صنوف فاقد پروانه را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.17. با همکاری بانک مرکزی ج.ا.ا برنامه اجرایی فروش اعتباری کالاهای مصرفی بادوام را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارسال نماید.

1.18. برنامه اجرایی فعال سازی بخش خصوصی در ساخت و تولید انواع هواپیما و بالگردهایی که تأمین و خرید آنها از خارج کشور صورت می پذیرد، را تهیه و تا پایان خرداد ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.19. با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های اجرایی ذیربط نسبت به ارائه معیارها و ضوابط تعیین بنگاه های صارداتی دارای اولویت دریافت تسهیلات، اقدام و تا پانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2. وزارت جهاد کشاورزی مکلف است:

2.1. ضمن تهیه فهرست کالاهای اساسی، ضروری و حساس کشور در حوزه فعالیت های خود، برنامه اجرایی افزایش تولید داخلی این کالاها را با توجه به ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و فنی تهیه و حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه دهند.

2.2. برنامه اجرایی توسعه و فرآوری گیاهان دارویی، توسعه باغات در اراضی شیب دار، توسعه زراعت چوب، توسعه کشت زیتون، توسعه فعالیت زنبورداری و افزایش تولید عسل و پرورش نوغان داری و تولید ابریشم را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2.3. برنامه اجرایی توسعه ظرفیت لازم برای افزایش قابلیت نگهداری محصولات اساسی کشاورزی با هدف حداقل پنج درصد افزایش قابلیت نگهداری در سردخانه­ها و انبارهای فنی چند منظوره در سال جاری را تهیه و تا پایان خرداد ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2.4. برنامه اجرایی ارائه آموزش های عمومی مورد نیاز کشاورزان خرد از طریق رسانه های جمعی بالاخص صدا و سیما را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2.5. برنامه اجرایی گسترش زیرساخت های اطلاعاتی و ارتباطی بخش کشاورزی در خصوص تولید، نگهداری توسعه و تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نهاده ها را تهیه و تا پایان تیر ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2.6. برنامه اجرایی تسهیل برندسازیمحصولات کشاورزی از طریق بخش خصوصی را به نحوی تنظیم و تا پایان تیرماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نمایند که تا پایان سال حداقل 10 درصد از محصولات کشاورزی تحت نام تجاری مشخص (برند) عرضه گردند.

3. وزارت نفت مکلف است:

3.1. برنامه اجرایی افزایش ظرفیت تولید نفت خام تا میزان 4700 هزار بشکه در روز در افق 1400 را با تمرکز بر میادین مشترک و با تاکید بر برداشت صیانتی از منابع را به نحوی تنظیم نماید که تولید نفت خام به چهارمیلیون بشکه در روز در پایان سال جاری افزایش یابد. این برنامه تا پانزده اردیبهشت ماه به دبیرخانه ستاد ارائه گردد.

3.2. برنامه اجرایی افزایش ظرفیت تولید میعانات گازی با تمرکز بر میادین مشترک تا میزان یک میلیون بشکه در روز در افق 1400 را به نحوی تنظیم نماید که تولید آن به 683 هزار بشکه در روز در پایان سال جاری افزایش یابد. این برنامه تا پانزده اردیبهشت ماه به دبیرخانه ستاد ارائه گردد.

3.3. برنامه اجرایی افزایش تولید میادین مشترک غرب کارون(آزادگان شمالی، آزادگان جنوبی، یادآوران، یاران شمالی و جنوبی) را به نحوی تهیه نماید که این مقدار به 310 هزار بشکه در روز در پایان سال جاری افزایش یابد.

3.4. نسبت به تکمیل ظرفیت و راه اندازی فازهای 13 ، 14 و 24-22 اقدام نماید. برنامه اجرایی تکمیل و راه اندازی این فازها به نحوی که تولید از فازهای مختلف پارس جنوبی در مجموع به 620 میلیون مترمکعب گازغنی در روز برسد را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارایه گردد.

3.5. ضمن راه اندازی فاز (1) پالایشگاه ستاره خلیج فارس، برنامه اجرایی تکمیل بقیه فازهای پالایشگاه مزبور و پالایشگاه سیراف را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

3.6. تمهیدات لازم به منظور تکمیل و راه اندازی پروژه های بخش خصوصی پتروشیمی شامل فاز سوم پتروشیمی پردیس، متانول کاوه، پتروشیمی مرجان، پتروشیمی بوشهر و فاز اول پتروکیمیای ابن سینا (ماهشهر) را به نحوی اتخاذ نماید که تمام این واحدها تاپایان سال جاری به بهره برداری و تولید برسند.

3.7. تمهیدات لازم را به منظور اجرای عملیات طرح های توسعه نوسازی پالایشگاه آبادان و تکمیل و بهسازی پالایشگاه بندرعباس را به نحوی اتخاذ نماید، که از فرآورده نفت کوره کاسته و به تولید فرآورده های بنزین و میان تقطیر افزوده شود.

3.8. برنامه اجرایی اصلاح بازارهای انرژی با هدف تقویت حضور بخش غیردولتی در این بازار را تهیه و تا پایان تیرماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارایه گردد.

3.9. با همکاری وزارت نیرو، برنامه اجرایی کنترل نرخ رشد مصرف حامل های انرژی را تهیه و تا پایان خرداد ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

3.10. برنامه اجرایی پیاده سازی طرح های ذخیره سازی زیرزمینی گاز طبیعی با هدف کاهش مصرف سوخت های مایع در فصول سرد در محدوده شبکه گاز (و بالابردن پایداری شبکه) و تاکید بر نقش آتی بخش خصوصی را تهیه و تا پایان خرداد ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارایه نماید.

3.11. با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، برنامه تامین خوراک پتروشیمی ها را به نحوی تهیه نماید که سرمایه گذاران بخش خصوصی و خارجی از تامین پایدار خوراک با قیمت منصفانه اطمینان حاصل نمایند. برنامه مذکور تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارایه گردد.

3.12. برنامه اجرایی ایجاد بستر لازم برای اجرای به موقع طرح های تأمین خوراک پتروشیمی های جدید (از جمله طرح های تولید میعانات گازی و جمع آوری گازهای مشعل) با سرمایه گذاری بخش خصوصی را تهیه و تا پایان خردادماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه گردد.

3.13. نسبت به شروع پروژه صادرات گاز به عراق تا میزان 14 میلیون مترمکعب گاز در روز تاپایان سال جاری اقدام و گزارش عملکرد آنرا هر سه ماه یکبار به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

3.14. نسبت به تکمیل گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان و نقاط صنعتی و نیروگاهی آن استان اقدام نموده و گزارش عملکرد آنرا بصورت ماهانه به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

3.15. گازرسانی به صنایع مختلف در سطح کشور را به نحوی به انجام رساند که مصرف سوخت مایع برای کلیه صنایعی که دسترسی به شبکه گاز دارند، نسبت به سال 1395 به میزان 40 درصد کاهش یابد.

4. وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است:

4.1. برنامه اجرایی مدیریت جایگاه و نقش نهادهای عمومی غیردولتی در اقتصاد ایران را تدوین و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارسال نماید.

4.2. به منظور ایجاد زمینه های لازم برای افزایش شفافیت اطلاعاتی شرکت های دولتی، برنامه اجرایی طراحی و پیاده سازی سامانه یکپارچه اطلاعات شرکت های دولتی را تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارسال نماید. تمامی دستگاه های اجرایی و شرکت های دولتی تابعه موظف به همکاری لازم با وزارت امور اقتصادی و دارایی هستند.

5. وزارت راه و شهرسازی مکلف است:

5.1. با همکاری وزارت کشور، حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه برنامه اجرایی رونق بخش مسکن و فعالیت های ساختمانی را با هدف ارتقاء و بهسازی بافت های ناکارآمد شهری در بیش از 270 محله با تاکید بر کاهش هزینه های جانبی­ ساخت مسکن با اولویت بهسازی حاشیه کلانشهرها و بافتهای فرسوده را تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

5.2. با همکاری وزارت نفت برنامه اجرایی توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل (با اولویت حمل و نقل ریلی) با تاکید را با استفاده از ظرفیت های قانون رفع موانع تولید، (در قالب اولویت اعطای تسهیلات، اعطای تخفیف درتعرفه حق دسترسی به شبکه ریلی و ...) تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه دهد.

5.3. برنامه اجرایی افزایش ظرفیت خطوط ریلیاز طریق تراک بندی، گشایش ایستگاه ها و تأمین علائم و ارتباطات را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

5.4. برنامه اجرایی افزایش سهم حمل و نقل عمومی برون شهری را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

5.5. به منظور تسریع در بهره گیری از ظرفیت شرکت قطارهای مسافری حومه ای، نسبت به معرفی پروژه و مسیرهای دارای اولویت و توجیه تا پایان خردادماه سال جاری به دبیرخانه ستاد اقدام نماید.

5.6. با همکاری وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، ارتباطات و فناوری اطلاعات و سایر دستگاه های اجرایی ذیربط، نسبت به جانمایی و ایجاد مراکز لجستیکی با محوریت بخش خصوصی به نحوی اقدام نماید که تا پایان سال حداقل دو مرکز لجستیکی جدید در مرحله اجرا قرار گیرد.

5.7. در حوزه فعالیت های خود در خصوص اقلام کالاها و خدمات غیرقابل تجارت(زمین و مسکن) ، با همکاری دستگاه های ذیربط برنامه اجرایی افزایش نقش نظارتی دولت در قیمت گذاری آنها را تهیه و حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

6. وزارت نیرو مکلف است:

6.1. برنامه اجرایی ارتقاء توان تولید ملی در حوزه آب و برق را با در نظر گرفتن ملاحظات ذیل را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

6.1.1. تکمیل و بهره برداری از نیروگاه های جدید

6.1.2. افزایش راندمان نیروگاهها، کاهش تلفات شبکه های انتقال و توزیع و بهینه سازی مصرف انرژی برق

6.1.3. ایجاد نیروگاه ها توسط بخش خصوصی

6.1.4. افزایش سهم انرژی های پاک و تجدیدپذیر در سبد انرژی کشور با محوریت حمایت از سرمایه گذاری بخش غیردولتی (خصوصی و تعاونی)

6.1.5. بهره برداری بهینه از منابع آبهای مرزی و مشترک با رعایت حقابه های بین المللی

6.1.6. توسعه بهره برداری از آب های غیرمتعارف از قبیل پساب ها، زه آب ها، آب های شور و لب شور به عنوان منابع آب جدید توسط بخش غیردولتی

7. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف است:

7.1. با اولویت تأمین تجهیزات و ایجاد شبکه بومی و استفاده بهینه و اقتصادی از باندهای فرکانسی کشور تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری نسبت به تهیه برنامه های ذیل (با تعیین برش سال 1396) اقدام و به دبیرخانه ستاد ارسال نماید:

7.1.1. برنامه اجرائی « فراهم کردن امکان دسترسی خانوارها به شبکه ملی اطلاعات با حداقل سرعت دسترسی (20) مگابیت بر ثانیه با استفاده حداکثری از ظرفیت بخش غیردولتی»

7.1.2. برنامه اجرائی « ارائه 100 درصد خدمات دولت به صورت الکترونیکی بر بستر شبکه ملی اطلاعات با استفاده از ظرفیت سازمان توسعه ای دستگاه های تابعه خود با مشارکت حداکثری بخش غیردولتی با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور

7.1.3. برنامه اجرائی« ایجاد اپراتورها/شرکت های ارائه کننده خدمات و محتوای الکترونیکی» و « توسعه زیرساخت و محتوای بومی»

7.1.4. برنامه اجرائی «ساخت ماهواره بومی مخابراتی و سنجش از دور و تأمین ماهواره های ملی مخابراتی و سنجش از دور با استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی»

7.1.5. برنامه اجرائی «توسعه زیرساخت سرویس های پست الکترونیک» و «ایجاد و توسعه سرویس لجستیک هوشمند پستی»

8. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است:

8.1. با همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و سایر دستگاه های اجرایی ذیربط، برنامه اجرایی توسعه ظرفیت تولید فرآورده های دارویی، واکسن، محصولات زیستی، ملزومات و تجهیزات پزشکی، با هدف اف

اتمام خبر


CAPTCHA