به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، فرماندار پاکدشت در جلسه هماهنگی فعالیت این مجمع که شامگاه سه شنبه در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: امروز کشور همچون دوران هشت سال دفاع مقدس، درگیر جنگی اقتصادی است که پیروزی در این جنگ به کار، تلاش، سازندگی و کار جهادی نیاز دارد.
محسن اردستانی افزود: برای پیروزی در این جنگ اقتصادی لازم است تا از تمامی ظرفیت های موجود در کشور، توان دستگاه های دولتی، نهادهای حاکمیتی و ظرفیت های مردمی استفاده کرد که راه اندازی مجمع خیرّین اشتغال به منظور هم افزایی بین این گروه ها و نهادهای مختلف صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: در حوزه اشتغال سه گروه دولتی با حضور معاون اول رئیس جمهور، نهادهای حاکمیتی همچون بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، بنیادعلوی و جهاد خودکفایی سپاه و گروه های مردمی نقش آفرینی می کنند و قطعا هماهنگی بین این سه مجموعه می تواند باعث هم افزایی در حوزه تولید و اشتغال شود.
وی با تأکید بر لزوم استفاده از توان و ظرفیت مردمی در حوزه اشتغال گفت: تجربه ۴۰ ساله انقلاب اسلامی و نهضت مردم ایران به رهبری امام راحل علیه رژیم ستم شاهی ثابت کرده که هرگاه کارها به مردم سپرده شود، موفقیت و پیروزی نصیب کشور شده و قطعا امروز نیز در سایه این همدلی و استفاده از توان مردم می توان شاهد رشد و توسعه بیش از پیش اقتصاد کشور بود.
اردستانی با اشاره به ظرفیت های شهرستان پاکدشت گفت: پاکدشت از چهار شهرک صنعتی، چهار هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی فعال و پویا، مجموعه عظیم صنایع دفاعی پارچین و نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای پاکدشت برخوردار است که تنها در شهرک صنعتی عباس آباد بیش از ۴۰ هزار نفر به طور مستقیم مشغول به کار هستند.
وی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی نیز پاکدشت از شهرستان های مهم استان تهران است که از ۲۶ هزار هکتار اراضی قابل کشت، یکهزار و ۵۰۰ هکتار گلخانه گل و گیاه با تولید ۷۵ درصد از گل استان تهران، بیش از ۱۱۰ هزار واحد دام سبک و ۸۸۰ خانواده عشایر برخوردار است و در حوزه دامپروری مقام اول استان تهران را در اختیار دارد.
فرماندار شهرستان پاکدشت اظهار داشت: با وجود فعالیت گسترده واحدهای صنعتی و کشاورزی، تولید کنندگان این دو حوزه برای توسعه فعالیت های تولیدی و اشتغالزایی به کمک و همراهی نیاز دارند که قطعا مجمع خیرین اشتغال می تواند به این مهم کمک شایانی کند.
وی افزود: بر اساس مصوبه ابلاغی ۲۳ خرداد به شهرستان پاکدشت ، تشکیل سه لکه صنعتی جدید جمال آباد، شهرک موزائیک سازان و فرون آباد به تصویب رسیده و از این پس، فعالیت صنایع مستقر در این مناطق، بر اساس قانون و با حمایت بیشتر صورت می گیرد.
اردستانی گفت: با تلاش و پیگیری های مستمر استاندار تهران، برخی از محدودیت های مربوط به استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت که از دهه ۴۰ اعمال می شود رفع شده و در سایه آن مشکل توسعه بسیاری از صنایع مستقر در پاکدشت برطرف خواهد شد.
وی گفت: یکی از حوزه هایی که می توان در آن زمینه اشتغال را فراهم کرد، توجه به اشتغال خانگی است که امید است با تلاش تمامی مسئولان، زمینه این امر نیز در پاکدشت فراهم شود.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است
اتمام خبر