به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، محمد مهدی کاظمی در نشست شورای آموزش و پرورش استان گلستان افزود: سند تحول بنیادین مبتنی بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی مهمترین سند تعلیم و تربیت در کشور است که همه دستگاه ها مکلف به  اجرای این سند در کنار  آموزش و پرورش هستند.
وی بیان کرد: مهارت آموزی یکی از مهم ترین رسالت های آموزش وپرورش در کنار تعلیم و تربیت  در سند تحول است و به یقین  همه مدارس باید به سمت آموزش های ترکیبی  و تلفیقی برای دانش، مهارت و افزایش ظرفیت ها دانش آموزان حرکت کنند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:  توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی بر تقویت روحیه کارآفرینی و کسب شایستگی های حرفه ای دانش آموزان تاثیرات چشمگیری دارد.
کاظمی افزود: حرکت به سمت مدارس نسل سوم به منظور آموزش مهارت آموزی و کارآفرینی برای بهبود وضعیت اشتغال پس از تحصیل دانش آموزان یکی از مباحث مهم جامعه امروز است.
وی اظهار داشت:  توسعه آموزش های هنرستان ها مبتنی بر آمایش سرزمینی با رویکرد آینده پژوهانه و مشارکت صاحبان سرمایه، دستگاه ها و صنایع در مدارس متوسطه از مهم ترین سیاست هاست و  ایجاد و توسعه هنرستان های در جوار صنعت با همین هدف دنبال می شود.
وی بیان کرد: در هنرستان ها آموزش در محیط واقعی اتفاق می افتد و بخشی از نیاز صنایع به نیروی کار از طریق فارغ التحصیلان این مدارس برطرف می شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت : توسعه هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش، مهمترین راهکار برای اشاعه فرهنگ کارآفرینی و حل مشکل بیکاری جوانان تحصیلکرده درکشورهای توسعه یافته است که با تکیه بر دو محور آموزش علم و مهارت، باعث تقویت روحیه امید، اعتماد به نفس و افزایش انگیزش هنرجویان به ادامه تحصیل می گردد.   وی هدف از تاسیس هنرستان های فنی و حرفه ای  و کاردانش در آموزش و پرورش را جایگزینی مهارت آموزی، کارآفرینی، اشتغال زایی و دستیابی به توسعه پایدار بجای علم آموزی صرف دانست و گفت: توسعه هنرستان های فنی مهمترین راهکار حل مشکل بیکاری جوانان تحصیلکرده است.
مهاجر، معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان هم در این نشست گفت: مجموعه استان گلستان با تمام توان تلاش می کند تا در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استان پیشرو باشد.
گلستان با حدود ۱.۹ میلیون نفر جمعیت ۳۶۲ هزار دانش آموز دارد که تحصیل این عده در ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه بر عهده ۲۳ هزار فرهنگی است.

اتمام خبر


CAPTCHA