به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، فرماندار پاوه با اعلام اینکه این شهرستان در زمینه آموزش و مهارت آموزی نیاز به تقویت و کار جهادی دارد، گفت: باید مردم را نیز برای مهارتآموزی در زمینههای مختلف نیز تشویق کنیم.
«اردشیر رستمی» در نشست شورای مهارت شهرستان پاوه با حضور مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه در سالن اجتماعات شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانداری پاوه، افزود: امروز هرکاری که بخواهیم انجام دهیم اگر پیوست آموزش نداشته باشد در مسیر اصلی خودش قرار نمیگیرد.
وی گفت: اقدامات خوبی در شهرستان پاوه در زمینه آموزش انجام شده است اما به تناسب وضعیت شهرستان باید آموزش های ما به روز باشد و باید از همه اهرم ها برای توانمدسازی صاحبان حِرف و مشاغل استفاده نماییم.
فرماندار پاوه در ادامه گفت: در گذشته آموزش های ما در بازار توجیهی نداشت و کاربردی نبود اما امروز باید آموزش های ما به سمت اشتغال برود و پیوند صحیح و درست بین آموزش و اشتغال ایجاد نماییم.
رستمی افزود: آموزش ها در سطح شهرستان هم از بُعد کیفی و هم کمی باید به سطحی برسد که اثر بخشی آن در شهرستان ملموس و در ارتقا مهارت ها موثر باشد.
وی اظهار کرد: اقدامات ما در شهرستان باید طوری باشد که مردم به طرف آموزش سوق داده شوند و مردم اگر از آموزش فرار کنند ضرر آن به جامعه بر می گردد.
فرماندار پاوه در ادامه گفت: با آموزش اصولی میتوانیم زمینه های اشتغال پایدار را فراهم نماییم و یکی از شاخصه های جهاد تبیین که مورد تاکید مقام معظم رهبری است در همین آموزش مهارت ها میتوان خلاصه کرد.
رستمی همچنین در ادامه افزود: متصدیان گردشگری را با آموزش های درست برای رفتار حرفه ای با گردشگران آموزش دهیم تا شاهد جذب بیشتر گردشگران و توسعه گردشگری باشیم.
وی همچنین از مدیر آموزش فنی و حرفه ای شهرستان پاوه به دلیل تلاش در زمینه آموزش و مهارت افزایی متقاضیان کسب و کار تشکر کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه نیز در ادامه این نشست گفت: باید استعدادهای موجود در منطقه را تبدیل به دانش، علم و مهارت نموده و مهارت کسب شده را تبدیل به ثروت نمائیم.
«عزیز نوری» پیشنهاد کرد آموزش های صنایع دستی در سطح شهرستان را در حوزه استاد شاگردی برده و از تجربیات این اساتید جهت کسب مهارت، مهارت جویان و اخذ مدرک اقدام شود.
وی همچنین گفت: آموزش در حوزه محیط کار واقعی را با همکاری اتاق اصناف و سایر ارگان های مربوطه تقویت نموده و برای اساتید در این حوزه کارت شناسایی تهیه می شود.
این مسوول در ادامه با تاکید بر اینکه آموزش در بخش خصوصی تقویت باید شود و رشته های نو حاوی بازار کار نیاز سنجی گردد، افزود: جهت تامین و جذب اعتبار در بخش خصوصی باید اقدام گردد و تامین اجتماعی سعی نمایید همکاران در بخش خصوصی را بیمه کند.
نوری همچنین گفت: اتاق اصناف اساتید توانمند و دارای توانایی آموزش را به فنی و حرفه ای معرفی نماید و در راستای شعار هر دانش آموز یک مهارت دانش آموزان سطح شهرستان را به کسب مهارت تشویق کنید.
شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۳۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه واقع شده است.
اتمام خبر