به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، جلیل اسلامی با اشاره به رویکردها و سیاست های کلان سازمان بنادر و دریانوردی، گفت: بندر شهید رجایی، بندری شناخته شده و راهبردی در سرنوشت اقتصادی کشور و به ویژه توسعه تجارت خارجی و دارای اهمیت ویژه ای است که توسعه زیرساخت های آن امری بسیار حیاتی و مهم محسوب می شود.
وی از دیپلماسی اقتصادی به عنوان یکی از سیاست های بسیار دقیق دولت سیزدهم نام برد و اظهار داشت: سازمان بنادر و دریانوردی یکی از سازمان های بسیار محوری در حوزه توسعه همکاری های تجاری در منطقه به شمار می رود و در راستای این سیاست دولت نیز فعالیت های ذاتی و حاکمیتی خود را پیش می برد.
معاون امور بندری سازمان بنادر با بیان اینکه در حال حاضر سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه دیپلماسی همزمان با توسعه سایر زیرساخت ها فعالیت مثبتی را آغاز کرده است، ابراز امیدواری کرد، با حضور متعدد سرمایه گذاران خارجی در بندر شهید رجایی شرایط جدید و ظرفیت سازی های مثبتی در حوزه های مختلف توسعه اقتصادی و بازرگانی فراهم گردد.
اسلامی، ایفای نقش سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه بازدارندگی و پاسخ به اقدامات شرورانه دشمنان که در دریاها علیه منافع جمهوری اسلامی انجام می شود، را نمونه هایی از فعالیت های حساس و تعیین کننده دانست و گفت: در بخش دریایی نیز، طیفی از مدیران و کارشناسان سازمان بنادر و دریانوردی مجاهدت های زیادی داشته و در این بخش بسیاری از نگرانی های اولیه برطرف شده که نمونه های آن را امروز در حوزه های دریایی، دفاعی، نظامی شاهد هستیم.
وی سپس به نقش بنادر کوچک در حفظ و تامین معیشت ساحل نشینان این استان اشاره کردو بیان داشت: سازمان بنادر در ایجاد اشتغال و زمینه های توسعه بنادر در قالب مدل سازی برای واگذاری بنادر کوچک نقش خود را ایفا نموده و این هدف گذاری ها ادامه می یابد.
معاون امور بندری سازمان بنادر، حفظ سرمایه گذاری های انجام شده و اجرای طرح های جدید را از دیگر برنامه های سازمان بنادر و بنادر تابعه اعلام کرد و افزود: در راستای تحقق استراتژی این برنامه نیز در قالب سامانه ای به زودی رونمایی خواهد شد.
اسلامی اضافه کرد: با اجرای این برنامه، در کنار ظرفیت های ایجاد شده می توانیم در راستای سیاست های کلان نیز ظرفیت های جدید سرمایه گذاری به ویژه در حوزه سرمایه گذاری خارجی، قدم های مثبتی برداریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ترانزیت و کریدورهای جدید در بندر شهید رجایی اشاره کرد و افزود: به واسطه اینکه محور ترانزیت در بندر شهید رجایی متصل به ریل است و ظرفیت های پایانه ای آن کامل است، این بندر می تواند به عنوان پایگاه اصلی ترانزیت کشور در کنار سایر کشورها مطرح باشد.
معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه ناوگان دریایی بنادر هرمزگان به عنوان پایتخت سفرهای دریایی را یادآورد شد و تاکید کرد: در این بخش باید در تمامی حوزه ها اعم از زیرساخت، سرمایه گذاری و ساماندهی مدل کسب و کار، یک تغییر اساسی صورت بگیرد.
اسلامی در خصوص همکاری های بین بخشی سازمان های مرتبط با اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، گفت: با یک ارتباط هوشمندانه با سایر سازمان های درگیر با موضوع کالاهای تجاری می توان پاسخگویی مناسبی به خدمت گیرندگان در بندر شهید رجایی را شاهد باشیم.
اتمام خبر