به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش قاسم احمدی لاشکی ضمن اعلام آخرین وضعیت تصویب لایحه رتبه بندی معلمان گفت: جذب ۸۸ هزار معلم حق التدریس، مربیان پیش دبستانی، نهضتی و خرید خدماتی را از طریق تبصره ۱۰ ماده ۱۷ هماهنگ کردیم که برای ۵۵ هزار و ۴۹۷ نفر از سازمان استخدامی مجوز گرفتیم. تاکنون وضعیت ۲۴ هزار و ۵۹۷ نفر مشخص شده و مابقی تا هفته آینده مشخص خواهد شد و به زودی راهی دانشگاه فرهنگیان شده و دوره یکساله را طی می کنند.
قاسم احمدی لاشکی درباره ارزشیابی، پالایش و تنفیح قوانین اظهار کرد: قوانین، مقررات، آیین نامه، دستورالعمل و بخشنامه در طول زمان و ادوار نوشته می شوند و اگر انباشت این قوانین پالایش نشود و آنچه نیاز نیست را منسوخ نکنیم و به نیازهای روز نپردازیم در اجرای قوانین دچار مشکل می شویم. این نیاز در آموزش و پرورش نیز وجود دارد.
وی افزود: قوانین خوب باید باقی بماند و دسته بندی شود و هر فردی که مجری می شود بتواند به درستی از آن بهره برداری کند و قوانین زاید کنار گذاشته شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش درباره مدرسه تلویزیونی ایران گفت: باید از سازمان صداوسیما که به موقع به کمک ما آمدند قدردانی کنیم. امروز هم این کار بزرگ تداوم یافته است. اما با تداوم تعطیلی مدارس، نیاز به یک روش آموزشی تعاملی داشتیم، آموزش و پرورش به دنبال شیوه جایگزین آموزش رفت و شبکه شاد راه اندازی شد. شاد در روزهای ابتدایی مشکلات زیادی داشت ولی به تدریج بهبود یافت و اکنون نسخه های ارتقایافته آن رونمایی شده است.
احمدی افزود: مدرسه تلویزیونی برای مناطق محروم بسیار خوب است، اما اشکال بزرگش این است که دوسویه نیست. اما در شبکه شاد امکان تعامل دوسویه معلم با دانش آموز وجود دارد. شبکه شاد پهنای باند مصرفی ۴۰۳ گیگابایت بر ثانیه دارد که دوبرابر واتساپ است. بیش از ۱۲.۷ میلیون دانش آموز، ۱۱۵ هزار مدیر مدرسه و ۷۲۸ هزار معلم ما در شبکه شاد احراز هویت شده و حضور دارند.
وی با بیان اینکه درست است در شرایط کرونا قرار داریم و الزاما شاد را انتخاب کردیم اما این امکان در سال های آینده تعطیل نخواهد شد و به عنوان مکمل آموزش ادامه فعالیت می دهد گفت: شاد ظرفیت بزرگی است و نباید آن را از دست بدهیم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش با محوریت سازمان آموزش و پرورش استثنایی طرح هدایت (هر دانش آموز یک تبلت) را دنبال می کند. ۱۵ میلیون دانش آموز داریم که حدود ۱۲ درصد خودشان ابزار هوشمند دارند. ۵۲ درصد از موبایل مادران، ۱۲ تا ۱۷ درصد از موبایل پدران و مابقی از سایر اعضای خانواده و یا طرق دیگر از شبکه شاد استفاده می کنند.
وی افزود: بیش از سه میلیون نفر به این ابزار دسترسی ندارند. از آن سو گفته می شود نصیب آموزش برای همه دانش آموزان باید به یک اندازه باشد. حتما باید تدبیری کنیم. تا این لحظه خودمان نتوانستیم با بودجه دولتی کاری کنیم و منتظریم ببینیم مجلس چه اعتباری را در بودجه سال آتی برای ما پیش بینی می کند. ما پیشنهاداتی را ارائه دادیم.
احمدی با بیان اینکه البته منتظر هم نماندیم و در حال کمک گرفتن از بخش خصوصی و خیرین هستیم گفت: تا کنون بیش از ۲۰۵ هزار دستگاه توسط خیرین خریداری شده است. با ۲۸ استاندار تفاهم نوشته شد که بخشی از مبلغ را آنها بدهند و بخشی را خیرین تقبل کنند. با کمک بهزیستی نیز شناسایی محرومین انجام شده تا تبلت به دست دانش آموزان نیازمند برسد. اما این عددها کوچک هستند و باید بتوانیم برای همه دانش آموزان برنامه ریزی کنیم که راه سختی است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش درباره رتبه بندی معلمان نیز گفت:  بر اساس ماده ۶۳ برنامه ششم توسعه مجلس اعلام کرد که باید نظام رتبه بندی را اجرا کنیم. در ادوار گذشته مبالغی به حقوق معلمان اضافه شد که در اصل رتبه بندی نبود. اخیرا اقدامات خوبی برای لایحه رتبه بندی در حال انجام است. چون وزیر آموزش و پرورش بیش از شش سال دبیر هیئت دولت بود از ابزارهای ارتباطاتش با دولت به خوبی استفاده کرد. اگر قرار بود لایحه ای را عادی به صحن دولت ببریم یک سال طول می کشید چون باید در کمیسیون های مختلف در دستورکار قرار می گرفت. اما اکنون همه مسیر را طی کرده ایم و وزیر نشست هایی نیز با عناصر تاثیر گذار دولت از جمله معاون اول، رئیس سازمان برنامه و رئیس سازمان اموری اداری استخدامی داشته و هماهنگی های لازم انجام شده است.
وی ادامه داد: امید است لایحه ظرف هفته پیش رو یا هفته آینده در دولت به نتیجه برسد و راهی مجلس بشود. هرچند مجلس در کوران تصویب بودجه است؛ اما اکنون بهترین زمان ارائه است چون رتبه بندی باید در بودجه سنواتی لحاظ شود. عدد اول پیش بینی شده ۵۲۰۰ میلیارد تومان است. نگاه جدی برای تصویب رتبه بندی وجود دارد و امید است بتوانیم رتبه بندی را برای بهار ۱۴۰۰ عملیاتی کنیم. این نظام رتبه بندی مربوط به معلمان است و شامل کارکنان نمیشود.
احمدی با اشاره به لزوم بهبود حقوق نیروهای خدماتی گفت: امیدواریم دولت و مجلس برای سایرین به ویژه قشر خدماتی اقدامات اساسی پیش بینی کند. نیروی خدماتی محدودی داریم و پیشنهاد جذب ۲۵ هزار نفر ارائه شده است. بهبود حقوقشان نیز نیازمند پیگیری جدی است که آن را دنبال می کنیم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش درباره ساماندهی املاک وزارت آموزش و پرورش گفت: هفته گذشته تفاهم نامه سه جانبه ای با سازمان ثبت اسناد و املاک و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام دادیم. ۱۰۰ هزار و ۴۷۶ ملک داریم که از این رقم ۴۷.۳ درصد سند دارند و مابقی سند ندارند و هرلحظه خطر املاک را تهدید می کند. ما در تلاشیم اسناد لازم را برای تمام واحدها صادر کنیم که کار بزرگی است و امید است به نتیجه برسد.
وی که در شبکه آموزش حضور یافته بود به ساماندهی نیروی انسانی نیز اشاره کرد و گفت: دغدغه بزرگی داشتیم جذب ۸۸ هزار نفر را از طریق تبصره ۱۰ ماده ۱۷ هماهنگ کردیم که برای ۵۵ هزار و ۴۹۷ نفر از سازمان استخدامی مجوز گرفتیم. تاکنون وضعیت ۲۴ هزار و ۵۹۷ نفر مشخص شده و مابقی تا هفته آینده مشخص خواهد شد و به زودی راهی دانشگاه فرهنگیان شده و دوره یکساله را طی می کنند.

اتمام خبر


CAPTCHA


نویسنده: محمدعلی حسن زاتاریخ ارسال: 1399/12/21
نظر: من دیپلم مکانیکی دارم الان شغلمم آزاد هستش تقاضای کار دولتی دارم