به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، رشد استارت آپ ها اشتغالزایی کسب وکارها
فناوری اطلاعات در بحث اشتغال همانند یک شمشیر دولبه عمل می کند، گفت: در بحث اقتصاد دیجیتال به همان نسبتی که مشاغل جدیدی ایجاد می شود، ممکن است برخی مشاغل سنتی به خطر بیفتند. همانند تاکسی های اینترنتی که علی رغم این که مشاغل زیادی را ایجاد کرد اما از طرف دیگر باعث شد تا بسیاری از تاکسی های تلفنی و دربستی سابق را تحت تاثیر منفی قرار دهد.
مهدی غیبی با مولد دانستن مقوله اقتصاد دیجیتال اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال در هر حوزه ای که وارد شود، باعث افزایش بهره وری و یا به عبارت دیگر مولد بودن می شود.
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تضاد بین ساختارهای سنتی و جدیدتر مبتنی بر اقتصاد دیجیتال در اقتصاد، اظهار کرد: ممکن است به فناوری های نوین نگاه مثبتی وجود نداشته باشد، اما واقعیت این است که تا چند سال آینده سهم تولید محتوا در اقتصاد بسیار بیشتر از وضعیت فعلی می شود. همچنین در حوزه های مختلف پزشکی، کشاورزی و حتی خدماتی هر روز سهم کار یدی کمتر از گذشته خواهد شد.
غیبی با بیان این که اقتصاد دیجیتال در بلندمدت بسیار سودده خواهد بود، اظهار کرد: در بحث اشتغال ممکن است در کوتاه مدت تسهیلات ورود فناوری اطلاعات به حوزه اقتصاد مثبت نباشد اما در بلندمدت این رویه تغییر خواهد کرد و فناوری اطلاعات باعث ایجاد مشاغل بیشتری خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به نقش پراهمیت کسب و کارهای نوپا و مبتنی بر اینترنت در رونق اقتصاد دیجیتال بیان کرد: بخش سنتی سرمایه گذاران در کشور به تدریج و با دیدن موفقیت های نسل جوان در ایجاد استارت آپ ها و رونق آن ها برای سرمایه گذاری در حوزه های دیجیتالی ترغیب خواهند شد.
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: وقتی که بدنه سنتی سرمایه گذاران مشاهده کند که نسل جوان با کمترین سرمایه ها می توانند کسب وکارهای خوبی را راه اندازی کنند، در این حوزه سرمایه گذاری بیشتری خواهند داشت، امری که از سوی استارت آپ ها بیشترین نیاز به آن احساس می شود امر سرمایه گذاری است.
اتمام خبر