به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، سرپرست سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح های کشاورزی در ایجاد اشتغال پایدار و تامین امنیت غذایی، گفت:مجوز اجرای ۲۲طرح کوچک کشاورزی با اشتغالزایی چهار هزار نفر در استان صادر شده است.
حسین برزگر در جلسه ستاد رفع محدودیت قرارگاه امنیت غذایی  استان افزود:تمام مجوزهای اجرای این طرح های کشاورزی در هشت هزار هکتار وسعت اخذ شده است تا بخش های مختلف کشاورزی در استان فعال شود.
وی به اجرای طرح کشاورزی قراردادی و جهش تولید از مهرماه سالجاری در سطح استان اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح، در قالب یک برنامه به استان اباغ شده است تا یک برنامه جدی برای این طرح تهیه شود.
برزگر اظهار داشت: توسعه بخش کشاورزی، آموزش و بهداشت در دور افتاده ترین مناطق سطح کشور در نظام جمهوری اسلامی مورد تاکید قرار دارد و نباید اجازه داد که محدودیت های مختلف از جمله نبود زیرساخت ها، منابع انسانی، مالی و امکانات مانعی برای  توسعه بخش کشاورزی در  این مناطق ایجاد کند.
وی افزود:هم اکنون ۷۷ هزار تولیدکننده در بخش کشاورزی در استان فعالیت دارند که بیش از ۸۰ درصد این افراد تحصیلات ندارند که ارائه آموزش و توسعه ترویج برای کشاورزان به عنوان یک راهکار برای توسعه بهره وری و افزایش تولید است.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به چالش های بخش کشاورزی در راستای ارتقا بهروری، منابع تولید مثل آب، خاک و نیروی انسانی گفت: این استان ظرفیت های خوبی در بخش کشاورزی دارد و باید برای رفع محرومیت های این استان یک کار جهادی در بخش کشاورزی اجرا شود.
وی بر فعال شدن ساختار عمومی و غیردولتی در بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: باید از تمام ظرفیت ها به خصوص سازمان بسیج، برای تشویق و حرکت جهادی مردم برای کشاورزی استفاده کرد.
به گفته وی، در بخش نظارت ها نیز باید نظارت بر بازار و ساخت و ساز غیرمجاز و نظارت بر مراکز توزیغ نهاده دامی نیز باید افزایش پیدا کند.
وی افزود:هم اکنون ۱۶ مرکز خرید گندم تولید کشاورزان در سطح استان فعال شده که به دلیل به روز نبودن پرداخت ها، رغبت کشاورزان به تحویل گندم به این مراکز را کاهش یافته است و کشاورزان گندم تولیدی را به دلالان به دلیل پرداخت آنی و به روز قیمت به صرفه تر ارائه می دهند.
بسیج و جهادکشاورزی برای رفع مشکلات همگام و همراه خواهد شد
فرمانده سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: بسیج با جهادکشاورزی برای رفع مشکلات در بخش های مختلف کشاوزی همگام و همراه تر از گذشته خواهد شد.
سردار علی محمد اکبری افزود: در سال های گذشته خدمات ارزشمندی از سوی بسیجیان برای خودکفایی در محصولات گندم، جو، ذرت و گلزار ارائه شد که توسعه خدمات در دولت کنونی نیز ادامه دارد و نیاز است که یک آسیب شناسی در زمینه بهره وری منابع، کاشت، داشت و برداشت انجام شود.
وی گفته وی،هم اکنون طرح همگام با کشاورز از سوی مجموعه بسیج مهندسان کشاورزی برای ارائه آموزش به کشاورزان و آسیب شناسی در بخش کشاورزی در دست اجراست.
اکبری به برخی مشکلات در خصوص توزیع نهاده دامی در سال های گذشته اشاره کرد و گفت: توزیع نامناسب نهاده دامی باعث شده بود که دام مولد سبک و سنگین به کشتارگاه رفته و با قیمت ناچیز به فروش برسد که در دولت سیزدهم نسبت به توزیع نهاده دامی و حمایت از بخش تولید توجه ویژه انجام شده است.
 

اتمام خبر


CAPTCHA