به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، ایجاد بانک اطلاعات کارگران کشور
دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران کشور از ایجاد بانک اطلاعات کارگران کشور برای اولین بار خبر داد و شناسایی تعداد کارگران ساختمانی و کارگران فاقد بیمه را از مهمترین مزایای این بانک اطلاعاتی برشمرد.
هادی ابوی به خبرنگار ایسنا، گفت: نبود یک بانک اطلاعاتی جامع از کارگران کشور طی سالهای گذشته تصمیم گیری درباره کارگران و اهم مطالبات آنها را دشوار کرده بود اما خوشبختانه توانستیم موافقت نامه ایجاد این بانک اطلاعاتی را از وزارت کار بگیریم و نسبت به راه اندازی این بانک اطلاعاتی جامع اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه این طرح از هفته آینده و بعد از پایان ماه مبارک رمضان به اجرا در می آید از شهرهای مشهد به عنوان اولین شهر پایلوت برای اجرای طرح نام برد و افزود: پس از یک بازه زمانی دو ماهه این طرح به تدریج و ظرف مدت شش ماه در تمام استانهای کشور به اجرا در خواهد آمد.
ابوی در توضیح فرایند راه اندازی بانک اطلاعات کارگران گفت: روند کار به این ترتیب است که کارگران به دفاتر پیشخوان شهر خود مراجعه و وضعیت بیمه و نوع بیمه شان را در قالب خود اظهاری ثبت و اعلام می کنند.
به گفته دبیر کل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران کشور این طرح شامل کلیه کارگران شاغل اعم از کارگران صنوف و با اولویت کارگران ساختمانی است و در حال حاضر در مشهد اجرا می شود.
ابوی از صدور کارتهای هوشمند برای کارگران به عنوان اقدام دیگر پس از راه اندازی بانک اطلاعاتی خبر داد و گفت: مهمترین مزیت بانک اطلاعاتی شناسایی کارگران بیمه و فاقد بیمه در کشور است با داشتن این بانک اطلاعاتی سازمان تامین اجتماعی از تعداد کارگران ساختمانی اطلاع یافته و نسبت به پوشش مناسب بیمه آنها در طول سال اقدام خواهد کرد.
او ادامه داد: همچنین نوع بیمه درمان کارگران اعم از تامین اجتماعی یا ایرانیان و بیمه آنها اعم از خویش فرمایی و تامین اجتماعی مشخص می شود و در مجموع یک بانک اطلاعاتی جامع برای کارگران کشور که از فقدان چنین بانکی برای تصمیم گیری های کلان و مهم کشور محروم بودند خصوصا در بحث هدفمندی یارانه ها یا سبد کالا به وجود می آید.
اتمام خبر