به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، تفاهمنامه همکاری میان کمیته امداد و مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با هدف زمینهسازی بکارگیری طرحهای فناورانه و نوین در توسعه اشتغال جامعه هدف با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و سیروس وطنخواه مقدم، رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری به امضا رسید.
رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به شعار سال «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» گفت: کمیته امداد مصمم است در موضوع اشتغال یک ورود جدی به عرصه نوآوری و فعالیتهای دانشبنیان داشته باشد.
وی با اشاره به فعالیت حدود ۳۰۰ نوع شغل متنوع در خانوادههای تحت حمایت افزود: به منظور پایدارسازی مشاغل ایجاد شده، ضروری است تحولی در طرحهای اشتغال با رویکرد نوآوری ایجاد شود.
بختیاری با بیان اینکه سقف تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری به ۳۰۰ میلیون تومان در مشاغل پایدار تا سقف پنج هزار میلیارد تومان از منابع، افزایش یافته است، اظهار کرد: شناسایی، تسهیل و توسعه مشاغل نوین برای اقشار نیازمند با استفاده از طرحهای فناورانه در تفاهمنامه با مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، پیگیری میشود.
رئیس کمیته امداد بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیت اندیشگاهی کشور برای ایجاد تحول در طرحهای اشتغال تاکید کرد و گفت: نوآوری باید در زنجیره تولید جاری و ساری شود؛ امسال ۱۱,۵ درصد پیله تر کشور توسط مددجویان کمیته امداد تولید شد و زنجیره ارزش این صنعت تا بافت فرش دستی مددجویان که ثبت جهانی شده است، ادامه دارد.
وی کشت گلخانهای را از دیگر ظرفیتها برای ورود نوآوری دانست و خاطرنشان کرد: در موضوع دامداری نیز مددجویان کمیته امداد حدود سه میلیون دام سبک در اختیار دارند که با ورود فناوریهای نوین و دانشبنیان فضای توسعه در این صنعت فراهم است.
بختیاری به راهاندازی پنلهای خورشیدی برای مددجویان اشاره کرد و ادامه داد: راهاندازی نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس برای مددجویان اگرچه اشتغال محسوب نمیشود اما به درآمد پایدار و ماندگاری در روستاها میانجامد.
نظارت کمیته امداد بر یک میلیون طرح اشتغال مددجویان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: با هدف پایدارسازی و افزایش درآمد، در حال حاضر یک میلیون طرح اشتغال تحت نظارت و خدمات فنی و پشتیبانی کمیته امداد است.
مرتضی فیروزآبادی در این مراسم با اشاره به مسئولیت کمیته امداد برای ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف در سال جاری، گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار اشتغال توسط این نهاد محقق شد.
وی با اشاره به نظارت کمیته امداد بر طرحهای اشتغال مددجویان افزود: در حال حاضر یک میلیون طرح اشتغال تحت نظارت و خدمات فنی و پشتیبانی کمیته امداد هستند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد بر انجام مشاوره و آسیبشناسی برای طرحهای اشتغال مددجویان با هدف تقویت و پایدارسازی این مشاغل تاکید کرد و ادامه داد: تجلی موفقیت مشاغل مددجویان، ارتقای سطح درآمد آنان است که با تزریق نوآوری و فناوری به پایداری و دوام بالاتر میرسد.
فیروزآبادی جریان دانشبنیان را اولویت کمیته امداد در حوزه اشتغال دانست و خاطرنشان کرد: استفاده از پهپاد کشاورزی برای مددجویان از نمونههای موفق در استفاده از محصولات شرکتهای دانشبنیان در حوزه اشتغالزایی است.
وی برندسازی، بازاریابی و بستهبندی با کیفیت را ضرورت توسعه مشاغل تولید شده عتوان کرد و گفت: با رویکرد دانشبنیان باید از مشاغل مددجویان حمایت کنیم.
اتمام خبر