به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، محمدرضا عارف در گفت وگویی در ارزیابی اقدامات صورت گرفته برای حوزه آموزش کشور در عرصه تقنین در سال ۹۷، گفت: اصولا نگاه به حوزه آموزش به ویژه آموزش و پرورش در این دوره از مجلس شورای اسلامی مثبت بوده است، به این معنا که ما همواره با نگاه مثبت نمایندگان در ارتباط با مشکلات و مسائل حوزه آموزش کشور روبرو بوده ایم، کما اینکه در بودجه ۹۸ هم تقریبا پیشنهاداتی که دستگاه های اصلی داشتند یا در کمیسیون آموزش و تحقیقات در مورد آنها به جمع بندی رسیده بودیم با نگاه مثبت در صحن مجلس روبرو شده و به تصویب رسیدند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته طبیعی است که محدودیت های منابع اجازه نمی دهد که آنچه نمایندگان مجلس در رابطه با حوزه آموزش در نظر دارند حتما محقق شود.
وی در بیان تغییراتی که باید در نظام آموزشی کشور ایجاد شود، تصریح کرد: هم اکنون بحث جدی که در حوزه آموزش مطرح بوده، نوسازی بافت های فرسوده مدارس است، کما اینکه حدود ۴۰ درصد از کلاس ها نیاز به نوسازی دارند، ضمن اینکه اعتبارات خوبی نیز برای تخصیص به این بخش در بودجه تعیین شده است.
عارف تاکید کرد: بهبود معیشت معلمان و توجه به منزلت آنها یکی دیگر از مواردی است که پیوسته دغدغه همگان بوده است، بنابراین در همین راستا طرحی را ارائه دادیم که نیاز به مجوز قانونی داشت و باید دولت در این رابطه لایحه ارائه می داد که متاسفانه با تاخیر مواجه شد، اما اعتبارات خوبی برای آن دیده شد تا بتوانیم موضوع همترازی یا رتبه بندی معلمان را دنبال کنیم.
وی افزود: البته این میزان اعتبارات که در کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ نیز آن را افزایش دادند، برای مدت شش ماه در نظر گرفته ایم و چنانچه بخواهیم اعتبارات لازم برای اجرای آن در مدت یکسال را درنظر بگیریم، باید دو برابر عددی شود که در بودجه برای آن در نظر گرفته شده است.
عارف بیان کرد: اگر امسال رتبه بندی معلمان را با جدیت دنبال کنیم و احکام در این رابطه صادر شود، مطمئن هستیم که سال ۹۸ با وضعیت خوبی برای معلمان مواجه خواهیم بود.
نماینده مردم تهران در مجلس دهم، یادآور شد: در مورد آموزش عالی نیز همین نگاه را داشتیم و تلاش کردیم در کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ اعتبارات لازم برای درصد رشد مراکز دانشگاهی و پژوهشی را بالا ببریم و اگر چه دستمان خیلی بسته بود، اما تا حدودی موفق شدیم، تا جایی که خوشبختانه ردیفی از حساب صندوق توسعه ملی برای تامین تجهیزات این بخش گذاشته شد، همچنین فناوری های پیشرفته که جزء اولویت های سند چشم انداز بود به طور جدی پیگیری کردیم تا اعتبارات قابل قبولی بدان تخصیص دهیم که بتوانیم در ۶ فناوری پیشرفته کارها را با شتاب بیشتری دنبال کنیم.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: در مجموع با توجه به شرایط کشور و تنگناها و محدودیت هایی که می دانیم با آنها مواجه خواهیم بود، مجلس به بهبود وضعیت آموزش به طور کلی اعم از اساتید، معلمان و مراکز پژوهشی عنایت کرد که جای دارد از همکارانمان در مجلس و کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ تشکر کنم.
اتمام خبر