به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، سرپرست اداره کل بانوان شهرداری تهران با تاکید براینکه جشنواره زنان و تولید ملی، عرصه حضور کارآفرینان اجتماعی است، گفت: تمامی کارآفرینان حاضر در این جشنواره در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خود در جهت توانمندی زنان سرپرست خانوار تلاش می کنند.
وی افزود: شهرداری تهران برای حل مسائل اجتماعی شهر برنامه ها و اقدام های مختلفی را در دستور کار دارد که یکی از این برنامه ها توانمندسازی زنان سرپرست خانوار است.
زهرا بهروز آذر با بیان اینکه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در بخش های فردی، اجتماعی و اقتصادی صورت می گیرد، اظهار داشت: در حوزه مسائل فردی و اجتماعی مباحثی چون سلامت ، آموزش مهارت های فردی، موضوعات خانواده محوری و مددکاری مورد نظر بوده و در بحث اقتصادی، موضوع کارآفرینی و اشتغال زنان سرپرست خانوار و توانمند سازی اقتصادی آنان مورد تاکید است.
او ادامه داد: در این بخش برنامه هایی برای تقویت اشتغال خانگی و کار آفرینی برای این بانوان تدوین شده که یکی از آنها جلب حمایت بخش خصوصی و کارآفرینان اجتماعی در حل مسایل این گروه است.
سرپرست اداره کل بانوان شهرداری تهران افزود: در این برنامه با بنگاه های کارآفرین طرح بحث شده و آنها در راستای مسئولیت اجتماعی خود، بخشی از ظرفیت اشتغالشان را به این گروه اختصاص می دهند، این بنگاه ها، زنان سرپرست خانوار معرفی شده از سوی اداره کل امور بانوان را در مشاغل مرتبط استخدام و بیمه کرده و در مسیر توانمندسازی اقتصادی این زنان قدم برمی دارند.
بهروزآذر گفت: در بحث کارآفرینی به افرادی که از لحاظ ویژگی های شخصیتی و رفتاری، امکان و توان ایجاد کسب و کار را داشته و از مهارتی برخوردارند و یا توان کسب مهارتی را دارند، کمک می شود تا محصولاتی را تولید و روانه بازار کنند.
سرپرست اداره کل بانوان شهرداری در ادامه تجلی انجام مسئولیت اجتماعی بنگاه ها را در نمایشگاه زنان و تولید ملی دانست و افزود: تمامی کارآفرینان اجتماعی حاضر در نمایشگاه در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خود در جهت توانمندی زنان سرپرست خانوار تلاش می کنند و این یک نمونه موفق حل مسائل اجتماعی شهر با کمک بخش خصوصی است.
او ادامه داد: محصولاتی که توسط این زنان تولید می شود، هر سال در دو نوبت در جشنواره ای به نام«زنان و تولید ملی» عرضه می شود که یکبار در پائیز و یک بار هم در اسفندماه است.
بهروزآذر همچنین درباره حاشیه های به وجود آمده برای این جشنواره در روزهای اخیر گفت که نمایشگاه زنان و تولیدملی صرفا به اهداف راهبردی اداره کل بانوان شهرداری تهران اختصاص دارد و از ادامه فعالیت غرفه هایی که محصولات حاشیه ای و دور از هدف اصلی جشنواره عرضه می کردند، جلوگیری شده است.
به گفته وی در جشنواره زنان و تولید ملی سه گروه شرکت می کننند، گروه اول زنان سرپرست خانوار خوداشتغال هستند، گروه دوم زنان کارآفرین و گروه سوم بنگاه های کارآفرینی هستند که بر اساس مسئولیت اجتماعی خود، بخشی از ظرفیت اشتغال خود را به زنان سرپرست خانوار اختصاص داده اند.
بهروز آذر ادامه داد:شیوه پذیرش افراد در این جشنواره به این صورت است که گروه اول و دوم، به واسطه ارتباطی که با معاونت توانمندسازی اداره کل بانوان دارند و به صورت پیوسته مورد بررسی قرار می گیرند، از طرف این مجموعه معرفی شده و حضور پیدا می کنند.
همچنین گروه سوم نیز که شامل بنگاه های کارآفرین هستند، با شاخص های متعددی از جمله اخذ و کنترل لیست بیمه آنها، ارزیابی شده و به این جشنواره دعوت می شوند.
بر اساس این گزارش امسال چهاردمین دوره این جشنواره از ۱۴ تا ۲۵ اسفندماه جاری در بوستان گفت وگو برگزار می شود که در آن حدود ۸۰ بنگاه کارآفرین و ۱۵۰ زن سرپرست خانوار حضور دارند. در سال حمایت از کالای ایرانی، این جشنواره افتخار دارد تا میزبان مجموعه ای باشد که بیش از ۵ هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در تولید کالاهای آن نقش داشته اند.
در این نمایشگاه تلاش شده تا استانداردهای لازم برای حضور افراد کم توان از جمله کودکان، سالمندان و معلولین رعایت شود. به طور مثال در تمامی معابر داخل سالن ها استاندارد ۳ متر رعایت شده و امکانات تردد از جمله آسانسور وجود دارد. همچنین اتاق مادر و کودک، اتاق بازی کودک شامل آموزش، بازی و سرگرمی با حضور متخصصین سازمان آتش و نشانی و هلال احمر و محل بازی کودکان در فضای سبز از جمله امکاناتی است که در این جشنواره فراهم شده است.

اتمام خبر


CAPTCHA