به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور توسعه گردشگری روستایی را از محورهای عمده و اصلی تامین درآمد پایدار و توسعه روستاها ذکر کرد و گفت: توسعه این بخش باید بیش از پیش در دستور کار دهیاران و مسوولان استانی قرار گیرد تا با تغییر نگاه به این موضوع، نقش صنعت گردشگری به عنوان بخش پیشرو در تولید درآمد در دهیاری ها تثبیت شود.
مهدی جمالی نژاد در جریان بازدید از روستای هدف گردشگری منزل آب در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: طی سال های اخیر کمک های خوبی به توسعه زیرساخت های روستاهای هدف گردشگری و برپایی بازارچه های محلی با هدف ایجاد شغل و کاهش مهاجرت ها از روستاها به شهرها صورت گرفته ولی این بخش همچنان نیازمند توجه و تلاش دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها، بخشداران و فرمانداران و مدیران استانداری ها و ادارات استانی میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری است تا با همکاری بخش خصوصی آن را بیش از پیش تقویت و توانمند کنند.
وی در ادامه با اشاره به وجود جاذبه های منحصربفرد در مناطق روستایی کشور برای جذب گردشگر و به تبع آن تولید درآمد و اشتغال گفت: بسیاری از این جاذبه ها را نتوانسته ایم به درستی شناسایی و معرفی کنیم بنابراین ضرورت دارد در این حوزه اقدامات همه جانبه ای برای اطلاع رسانی موثر انجام شود.
جمالی نژاد همچنین با اشاره به استقبال مردم از برنامه هایی نظیر بوم گردی و کویرگردی که اکثراً در مناطق روستایی صورت می گیرد، گفت: دهیاری ها با تقویت زیرساخت های گردشگری علاوه بر کسب درآمد پایدار می توانند به رونق فضای کسب و کار در بخش های مختلف روستا هم کمک کنند و لازم است از نظرات صاحبان ایده های خلاقانه و استارت آپ ها بهره ببرند.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه نگاه وزارت کشور به توسعه گردشگری روستایی در مناطق روستایی بسیار مثبت است در این زمینه اعتبارات خوبی به دهیاری ها و روستانشینان پرداخت شده است، تصریح کرد: تقویت این بخش نیازمند همکاری و همفکری تمامی دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی است. در وزارت کشور از توسعه ابعاد مختلف گردشگری روستایی حمایت می کنیم.
رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با اشاره به ضرورت تحقق بخشیدن به منویات رهبر معظم انقلاب در رونق تولید اظهار کرد: با توجه به امکانات فراوان موجود در روستاهای کشور در تولید محصولات کشاورزی و دامداری و صنایع دستی، این بخش می تواند در دستیابی به اهداف تعیین شده در پیام سال ۱۳۹۸ رهبر معظم انقلاب نقش کلیدی ایفا کند.
جمالی نژاد همچنین در بازدید از روستای منزل آب و محل شهادت جمعی از مرزبانان غیور در دقایق نخست سال ۹۸ افزود: مناطق مرزنشین و پس از آن سایر نقاط کشور، امنیت موجود که از مولفه های اصلی تولید و ارایه خدمات مطلوب به هم میهمان است را مدیون از خودگذشتگی و جانفشانی حافظان امنیت در مرزها، جاده ها، شهرها و روستاها هستند و جا دارد همواره قدردان محبت خالصانه این عزیزان باشیم.
رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری ها که در بازدید از مراسم آیینی و سنتی نوروز در استان سیستان و بلوچستان در زمان تحویل سال نو حضور داشت،اظهارکرد: وجود امنیت پایدار که حاصل تلاش های شبانه روزی مرزبانان غیور و سایر نیروهای انتظامی و نظامی کشور است. مولفه اصلی ایجاد فضای لازم برای جذب سرمایه و استقرار واحدهای تولیدی است و از این رو با توجه به توانمندی منطقه از نظر نیروی انسانی کارآمد و فضای مناسب، استان سیستان و بلوچستان می تواند با به روز کردن برنامه ها و سیاست ها گامی مهم در رونق بخشیدن به تولید در بخش های مختلف خصوصاً صنایع دستی و محصولات بومی بردارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی در حاشیه این برنامه گفت: یکی از پتانسیل های خوب منطقه، دارا بودن مرز مشترک با کشورهای پاکستان و افغانستان است که بازار بسیار خوبی برای محصولات تولیدی داخل محسوب می شود و می تواند نقش آفرین در زمینه توسعه صادرات کالاهای ایرانی به بازارهای همسایه باشد.

اتمام خبر


CAPTCHA