به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،

مجید پورعیسی در این نشست اظهار داشت: هدف از خدمت کردن ما حل مشکلات مردم است بنابراین وقتی در یک نشست تخصصی تصمیمی گرفته شود، دستگاه تخصصی ذی ربط ملزم به اجرایی کردن آن مصوبه است.
پورعیسی افزود: لازمه نیل به اهداف و سیاست های توسعه ای استان ایجاد تعامل و هماهنگی بین دستگاهی و اجرای مصوبات و راهکارهای کارشناسی شده است و تمرد هر یک از مدیران استانی و شهرستانی قابل قبول نیست.
وی مطرح کرد: وقتی دولت چه به شکل استانی و چه شهرستانی یا بخشی تصمیم به انجام کاری می گیرد، خود مباحث و موضوعات قانونی مورد طرح احتمالی با سازمان های نظارتی را حل خواهد کرد بنابراین بار دیگر تاکید می کنم دستگاه های اجرایی موظف به اجرای سیاست های دولت هستند.
پورعیسی تاکید کرد: مدیران باید قدرت ریسک پذیری داشته باشند و با ارائه راهکار به دنبال تعدیل قوانین و مقررات به نفع مردم باشند .
معاون امور اقتصادی استاندار در ادامه افزود: هدف ما از حضور در شهرستان ها بررسی مشکلات و مباحث مورد طرح از سوی فرمانداران، کارفرمایان و مدیران شهرستانی است تا با اعلام مسائل مدیران ارشد استانی در حل آن پاسخگو باشند.
پورعیسی افزود: بنا به تاکید استاندار اولویت ما جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری است و تمام شهرستان ها باید حداقل دو برابر سهمیه ریالی تعیین شده خود طرح به بانک ها معرفی کنند.
در ادامه پورعیسی با توجه به اعلام سرپرست فرمانداری شهرستان گرمه مبنی بر معرفی ۱۴ برابری طرح به بانک های عامل، مطرح کرد: به محض جذب سهمیه قانونی شهرستان گرمه که معادل ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است، استان پرداخت مجدد تسهیلات را به همان میزان قبلی به این شهرستان متعهد می شود.
وی خاطرنشان کرد: منابع مالی دیگری مانند برنامه اشتغال فراگیر هم مشمول ۲ تا ۸ درصد یارانه است و فرمانداران و مدیران شهرستانی می توانند متقاضیان را به این سمت سوق دهند تا بتوانیم از منابع مختلف تسهیلات مرتبط با اشتغال بهره مند شویم به عنوان مثال برای تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی سنگین و متوسط می توانیم از تسهیلات برنامه اشتغال فراگیر بهره مند شویم.
پورعیسی به سیاست اعلام شده استاندار در ابتدای سال جاری مبنی بر ایجاد شهرک های گلخانه ای اشاره داشت و گفت: بانک کشاورزی به پرداخت تسهیلات در این حوزه به عنوان یکی از اولویت های استان اهتمام داشته باشد.
وی هم چنین تاکید کرد: بنابر اعلام سرپرست فرمانداری امکان ایجاد ۶۴ هکتار شهرک گلخانه ای در شهرستان گرمه وجود دارد بنابراین سازمان جهاد کشاورزی بررسی این موضوع برای صدور مجوزهای لازم در دستور کار قرار دهد تا در ادامه در نشستی با استاندار مباحث تامین زیرساخت و پرداخت تسهیلات با حمایت استان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
پورعیسی خطاب به بانک های عامل تاکید کرد: بار دیگر یادآور می شوم بانک ها باید برای پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی جدول زمان بندی داشته باشند و در هر بازه زمانی مکلف به هدف تعیین شده بر حسب درصد باشند و با توجه به فرصت کم باقی مانده جذب تسهیلات، بررسی و پرداخت به طرح های بزرگ را در دستور کار خود قرار دهند.
وی تصریح کرد: بانک های عامل هر چه سریعتر طرح های معرفی شده را بررسی و تعیین تکلیف کنند و برای حل مشکل عدم تطبیق آمار اعلام شده از سوی بانک ها و سامانه کارا برای تعداد طرح های پرداختی هر چه سریعتر در به روزرسانی اطلاعات اقدام کنند و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز نمایندگانی به شهرستان ها برای رسیدگی به مشکلات احتمالی سامانه کارا معرفی کند.
پورعیسی بیان داشت: بر استقرار واحدهای اداری شهرستان ها تاکید داریم بنابراین فرمانداری گرمه طی مکاتبه ای با استانداری نیازهای خود در این حوزه را اعلام کند تا برای تامین اعتبار، نشستی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی داشته باشیم و همچنین استان با وزارتخانه های بخشی رایزنی های لازم را داشته باشد.
استقرار شعب شهرستانی صندوق کارآفرینی امید و پست بانک یکی از درخواست های شهرستان گرمه بود که پورعیسی گفت: با توجه به عاملیت این بانک ها در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری، استان مکاتبه ای با مرکز برای استقرار این شعب خواهد داشت.
 معاون امور اقتصادی استاندار در ادامه این نشست اظهار داشت: بنا بر تاکیدات استاندار، شهرستان ها مکلف به معرفی روستاهای هدف گردشگری، سبز و بدون بیکار تا هفته دولت سال جاری هستند بنابراین فرمانداران هر چه سریعتر الزامات خود برای بسترسازی این روستاها را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان معرفی کنند.
پورعیسی افزود:طی نشستی فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی مشکلات و چالش های مرتبط با جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری را اعلام کرده اند و بنده تاکید دارم برای جذب کامل این اعتبارات باید کار جهادی انجام دهیم و کارشناسان بانکی با احصاء مشکلات، تسهیل گری را در دستور کار خود داشته باشند.
وی افزود: یکی از مشکلات در تحقق طرح اشتغال پایدار روستایی، وجود فرآیندهای طولانی در صدور ضمانت توسط صندوق های ضمانت است بنابراین دفتر امور روستایی استانداری به عنوان متولی اصلی توسعه روستایی نشستی با این صندوق ها و تعدیل فرآیندها داشته باشد.
وی به مصوبه استان مبنی بر ایجاد شهرک صنعتی خصوصی در شهرستان ها هم گریزی داشت و تصریح کرد: شرکت شهرک های صنعتی استان طی مکاتبه ای با فرمانداران الزامات ایجاد این شهرک های خصوصی را اعلام کند.
پورعیسی خطاب به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد: گزارش شهرستانی از روند تشکیل جلسات کارگروه اشتغال و حضور فرمانداران و هم چنین نحوه معرفی و پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی به متاقضیان ارائه دهد.
در این نشست مشکلات چهار سرمایه گذار مطرح و مدیران دستگاه های اجرایی استان و شهرستان مکلف به رسیدگی این مشکلات شدند و در پایان هم از چند واحد تولیدی بازدید به عمل آمد.

اتمام خبر


CAPTCHA