به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیرعامل توسعه خوشه مبلمان عطاآباد گفت: بیش از ۶ هزار نیروی شاغل در صنعت مبل عطاآباد مشغول فعالیت هستند و یکی از دغدغههای مهم فعالان این بخش، تامین نیروی انسانی است.
زلیخا عادلی با تاکید بر رشد فزاینده بخشهای تخصصی مبلمان در منطقه، گفت: طی سالهای اخیر روستاهای همجوار عطاآباد به تاسی از رشد و توسعه این روستا، فعالیت گستردهای را در سایر بخشهای تخصصی صنعت مبلمان همچون رنگرزی، طراحی، دوخت، آغاز کردند.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: برای تخصیص تسهیلات و تامین سرمایه در گردش و ایجاد کارگاههای جدید مبل در عطاآباد و افزایش تولید، اعتبارات مناسبی از سوی استانداری و از طریق منابع ملی پیشبینی شده است.
غلامرضا منتظری اظهار داشت: با توجه به گسترش چشمگیر روستای عطاآباد ناشی از فعالیت اقتصادی رو به رشد، در نظر داریم تا زمینه ارتقای این روستا را به شهر فراهم کنیم و در این خصوص مصوبات استانی گرفته شده و موضوع در سطح ملی در حال پیگیری است.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رشد اقتصادی و بهبود معیشت مردم منطقه همراه با کاهش بیکاری و نزولی شدن دغدغهها و چالشهای اجتماعی از جمله ثمرات توسعه کارآفرینی صنعت مبل در روستای عطاآباد است که میتواند در دیگر مناطق گلستان نیز گسترش پیدا کند.
پیشرفت روستا محور، راهبرد اساسی گلستان
استاندار گلستان هم در خصوص ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی مبل در روستای عطاآباد آق قلا گفت: پیشرفت روستا محور، راهبرد اساسی گلستان است و در یکسال گذشته تلاش کردیم این هدف را در دستور کار جدی قرار دهیم.
علیمحمد زنگانه افزود: روستاهایی مانند عطاآباد آق قلا در حوزه صنعت مبلمانسازی، وامنان آزادشهر در حوزه تولید زعفران و محمدآباد گرگان در استفاده بهینه از آببندان در راستای توسعه روستایی، جزو الگوهای موفقی هستند که میتوان کارکرد مثبت آنها را به روستاهای مشابه تعمیم داد.
استاندار گلستان ابراز کرد: در افق ۱۴۰۴ باید سندبخشی روستاها و شاخص روستایی مشخص شده و با برنامهریزی انجام شده بدانیم در چند سال آینده شاخص روستایی ما به چه عددی می رسد و چه پروژه هایی در دستور کار قرار دارد تا از این طریق بتوانیم ضمن جذب منابع ملی و استانی آنها را در مسیر درست هدایت کنیم.
رسالت دولت سیزدهم، مردمی کردن اقتصاد
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم آغاز ساخت ناحیه صنعتی روستای عطاآباد آققلا به عنوان نخستین ناحیه صنعتی تخصصی مبل روستایی کشور گفت: رسالت دولت سیزدهم، مردمی کردن اقتصاد است و بر مبنای آن میتوان به سیاستگذاری درست در مسیر تولید و رونق اقتصاد رسید.
علی رسولیان افزود: نگاه رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور توجه به تولید است و بر همین اساس باید در این مسیر به درستی سرمایه گذاری و حرکت کنیم.
وی بیان کرد: تولید باید با محوریت بخش خصوصی و مشارکت گرفتن از ظرفیت مردم باشد چون رسیدن به این اهداف با اتکا به بودجه دولتی امکانپذیر نیست.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه رونق کسب و کارهای کوچک نقش بسزایی در رفاه و اقتصاد مردم دارد و گفت: باید تلاش شود نقش کارگاههای بومی در اشتغال و تولید بیش از گذشته افزایش یابد.
رسولیان ادامه داد: ۹۳ درصد شهرک و نواحی صنعتی کشور را کسب و کارهای کوچک تشکیل میدهند و توانستهاند برای بیش از ۵۰ هزار نفر شغل ایجاد کنند.
وی از شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در کشور خبر داد و گفت: مطالعه راهاندازی ۱۴۰ خوشه کامل شده و دولت از راهاندازی آنها حمایت خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گلستان هم گفت: راهاندازی ناحیه صنعتی تخصصی مبلمان عطاآباد به همراه ایجاد ۲ ناحیه صنعتی در خراسان رضوی و آذربایجان غربی به تصویب مجمع عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استانها رسید.
رضا شهمرادی افزود: ناحیه صنعتی تخصصی مبلمان عطا آباد در ۱۵هکتار ساخته می شود و راه اندازی آن اواخر سال گذشته در کمیسیون امور زیر بنایی استان مصوب شده بود.
وی پیشبینی کرد: حدود ۱۷۰ واحد تولید مبل ، ایجاد واحدهای صنفی و ایجاد فضای نمایشگاهی در این ناحیه صنعتی فعالیت کنند.
اتمام خبر