به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، رامین صادقی تشریح کرد: بر اساس آمار سامانه بهین یاب تا کنون یک هزار و ۱۷۶ پروانه بهره برداری دارای اعتبار از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل صادر شده است که از این میان ۹۹۰ واحد فعال هستند.
وی با تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف واحدهای تولیدی راکد افزود: ۱۸۶ واحد تولیدی راکد در استان اردبیل وجود دارد که ۷۰ مجموعه از میان این واحدهای راکد قابل احیا تشخیص داده شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: بیشتر مجموعه های غیرقابل احیا نیز شامل واحدهای کوچک می شود که برخی از آنها مشکلات کوچکی دارند و بررسی آنها در دستور کار قرار گرفته است تا به تدریج احیا شوند.
وی در مورد نحوه تامین منابع مالی مورد نیاز اظهار کرد: در جریان سفر سال گذشته رئیس جمهور به استان اردبیل ۳۰ هزار میلیارد ریال منابع به بخش صنعت اختصاص یافت که تاکنون چندین واحد برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شدند.
صادقی عنوان کرد: مهلت اعطای این تسهیلات ۲ سال بود که بر این اساس می توان تا ۱۴۰۲ نیز نسبت به پرداخت آن اقدام کرد؛ همچنین برخی واحدها از محل بند الف تبصره ۱۸ برای دریافت تسهیلات یارانه دار معرفی می شوند.
وی همچنین به اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها اشاره کرد و در خصوص تاثیرات آن بر واحدهای تولیدی گفت: تنها مشکلی که ممکن است برای واحدهای تولیدی پیش بیاید در زمینه افزایش سرمایه در گردش  این واحدهاست که در این راستا تدابیر لازم پیش از اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل یادآور شد: در همین راستا سال گذشته ۴۸ واحد و سال پیش از آن ۵۴ واحد تولیدی راکد فعال شدند و به چرخه تولید بازگشتند.

اتمام خبر


CAPTCHA