به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،


کاهش تعرفه واردات خودروهای کم مصرف و هیبریدی - واردات

مدیرکل دفتر مقررات واردات و صادرات وزارت صنعت، معدن و تجارت از مذاکره این وزارتخانه با واردکنندگان رسمی خودرو به منظور واردات خودروهای کم مصرف خبرداد و گفت: براساس آمارها، برخی واردکنندگان برندهای مطرح، اقدام به واردات خودروهای کم مصرف بدون تعرفه کرده اند و به زودی در خیابان های پایتخت، این خودروها تردد خواهند کرد.

سیدعباس حسینی از کاهش تعرفه واردات خودروهای کم مصرف و هیبریدی خبرداد و گفت: سود بازرگانی واردات این خودروها صفر است و به عبارت دیگر، این خودروها معاف از پرداخت سود بازرگانی در واردات هستند، این در حالی است که حقوق ورودی ترکیبی از سود بازرگانی و حقوق گمرکی است که بر این اساس، مجموع حقوق ورودی خودروهای کم مصرف، 4 درصد تعیین شده است.

مدیرکل مقررات واردات و صادرات وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: هم اکنون نمایندگی های مجاز واردات خودرو در کشور اقدام به واردات خودروهای کم مصرف کرده اند و به زودی این خودروها در خیابان ها تردد خواهند کرد، ضمن اینکه مذاکره واردکنندگان رسمی با نمایندگان کمپانی های تولیدکننده مطرح دنیا برای واردات این نوع خودرو در حال انجام است.

وی تصریح کرد: برخی از برندهای خودروهای وارداتی نیز به ایران واردات داشته اند و البته هنوز واردات به شیوه ای نیست که عمومیت در تمام مدل ها داشته باشد.

به گفته حسینی، انتظار دولت این است که بعد از صفر شدن سود بازرگانی واردات این خودروها، واردات خودورهای کم مصرف و سازگار با محیط زیست به کشور بیشتر شود و نمایندگی های مدل های موجود ابراز تمایل بسیاری به واردات این خودروها داشته اند.

وی همچنین از مذاکره سازمان توسعه تجارت ایران با واردکنندگان رسمی خودرو برای شتاب بخشیدن به واردات این نوع خودروها اشاره کرد و گفت: جلساتی با نمایندگان مجاز خودروهای وارداتی برگزار و از آنها خواسته شده است تا نمایندگی خودروسازان مطرح دنیا در رابطه با تولید خودروهای کم مصرف و سازگار با محیط زیست را در ایران دایر کنند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، خودرو هیبریدی خودرویی است که برای حرکت کردن از ترکیب دو یا چند منبع مجزای قدرت استفاده می کند. در بیشتر موارد از این نام در اشاره به خودرو برقی دوگانه استفاده می شود که در سیستم پیشرانه آنها یک موتور احتراق داخلی (معمولاً بنزینی) در کنار یک یا چند موتور الکتریکی قرار دارد و خودرو این قابلیت را دارد که فقط از یکی از این منابع انرژی یا هر دو آن ها در کنار یکدیگر استفاده کند.

انواع دیگری از خودروهای هیبریدی هم وجود دارند که از سوخت های دیگری چون پروپان، سی ان جی، هیدروژن یا انرژی خورشیدی بهره می برند. نوع تکنولوژی به کار رفته در ساخت این خودروها بستگی به هدف طراحان خودرو دارد؛ این که آیا خودرو هیبریدی برای بهره وری بالاتر در مصرف سوخت، قدرت بیشتر، مسافت طولانی تر حرکت با یک بار سوخت گیری یا کاهش انتشار گازهای گلخانه ای طراحی شده است.

اتمام خبر


CAPTCHA