به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،
تخم مرغ با 5.7 درصد و سبزیجات با 5.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را دربین کالاهای خوراکی در هفته گذشته به خود اختصاص دادند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بنا بر گزارش بانک
مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته
منتهی به نهم خرداد 93 قیمت ها در حبوبات، میوه های تازه،سبزی های تازه
کاهش و در تخم مرغ، گوشت مرغ و چای با افزایش مواجه بود.
این درحالی است که قیمت روغن نباتی، قند، شکر، گوشت قرمز و لبنیات در دوره مورد اشاره ثابت مانده است.
لبنیات و تخم مرغ
در هفته منتهی به 9 خرداد ماه در گروه لبنیات بهای پنیر غیر پاستوریزه معادل 0.3 درصد افزایش اما قیمت پنیر 0.1 درصد کاهش یافت.
همچنین بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ حدود 5.7 درصد افزایش یافته و شانه ای 6000 تا 8400 تومان فروش رفت.
برنج و حبوبات
در این هفته در گروه برنج بهای برنج داخلی درجه یک 0.3 درصد کاهش یافت و قیمت برنج داخلی درجه دو ثابت ماند.
در عین حال در گروه حبوبات بهای نخود معادل 3.8 درصد، لپه نخود 4.4 درصد و
عدس 4.1 درصد کاهش یافت. ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.7 تا 5.5 درصد
افزایش داشته است.
میوه ها و سبزی های تازه
در میادین زیر نظر شهرداری گیلاس، انگور و خربزه در هفته مورد نظر عرضه نشد
و لیموشیرین هم عرضه کمی شد اما سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از
آن ها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند به نرخ مصوب سازمان میادین
میوه و تره بار عرضه می شد.
همچنین میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه کردند
که در گروه میوه های تازه بهای پرتقال درجه یک 5.6 درصد افزایش داشت.اما
قیمت اقلام دیگر حدود یک درصد کاهش یافته است. این درحالی است که در گروه
سبزی های تازه بهای تمام اقلام بین 0.3 تا 15.7 درصد کاهش یافت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند ،گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت مرغ 1.5 درصد افزایش یافت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت چای خارجی 0.1 درصد رشد داشت و قیمت قند، شکر و انواع روغن نباتی ثابت بود.
انتهای پیام
اتمام خبر