به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیر جهادکشاورزی صومعه‌سرا گفت: ۸۵ خانوار نیشکر کار در۱۲ روستای کشت نیشکر را در ۲۶ هکتار از زمین‌های کشاورزی صومعه‌سرا آغاز کردند. به گزارش بازار کار، محمدعلی اکبری در جمع خبرنگاران با اشاره به استقبال مردم از فرآورده‌های نیشکر افزود: برای افزایش تولید امسال زیر کشت این محصول در صومعه‌سرا ۲ درصد افزایش یافته است. وی افزود: ۸۵ خانوار نیشکر کار در۱۲ روستای کشت نیشکر را در ۲۶ هکتار از زمین‌های کشاورزی صومعه‌سرا آغاز کردند. اکبری همچنین از اجرای طرح آزمایشی تلفیقی کشت توامان صنوبر و نیشکر برای نخستین بار در یک و نیم هکتار از زمین‌های کشاورزی صومعه‌سرا خبرداد. مدیر جهادکشاورزی صومعه‌سرا با اشاره به حمایت دولت از نیشکرکاران گفت: امسال برای تجهیز کارگاه‌های شکر پزی سنتی، ۱۵ نیشکر کار صومعه سرایی برای دریافت تسهیلات ۱۰۰ و ۱۵۰ میلیون تومانی از اعتبارات بنیاد برکت به بانک‌ها معرفی شده اند. محمدعلی اکبری افزود: نیشکرکاران صومعه‌سرایی پارسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۵ میلیارد تومان تولید و به بازار مصرف عرضه کردند. از نیشکر ۳ محصول دوشاب، شکر سیاه و سرشیره نیشکرکه بصورت کف و نرم است و به اصطلاح محلی‌ها خامه نیشکر می‌گویند تولید می‌شود. از تولید فرآورده‌های نیشکر که خواص دارویی دارد برای درمان زردی و کم خونی استفاده می‌شود.

اتمام خبر


CAPTCHA