به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، سازمان جهانی کار با اعلام اشتغال اجباری ۱۶۸ میلیون کودک کار در جهان، از اعمال تبعیض برای صدها میلیون نفر در کار گزارش داد. سازمان جهانی کار در تازه ترین گزارش خود درباره وضعیت اشتغال کودکان کار اعلام کرد: ایجاد یک ائتلاف جهانی برای پایان دادن به کار اجباری کودکان تا سال ۲۰۲۵ میلادی، از اهداف توسعه پایدار محسوب می شود.با وجود اینکه پیشرفت های قابل توجهی در دهه های اخیر برای از بین بردن کار کودکان به دست آمده است اما سود غیرقانونی در کارهای اجباری به میزان دستکم ۱۵۰ میلیارد دلار در سال تخمین زده می شود. هنوز ۱۶۸ میلیون کودک کار وجود دارد که ۸۵ میلیون نفر از آنها در کارهای خطرناک و بدترین اشکال کار کودکان هستند.
امروزه در اثر نقض حقوق اساسی در کشورها، صدها میلیون نفر از مردم از تبعیض در کار رنج می برند. با این وجود مهم است که بدانیم نیمی از جمعیت جهان در کشورهایی که هر کدام از دو کنوانسیون سازمان بین المللی کار در حفاظت از آزادی تشکل ها و مذاکره دسته جمعی را تصویب نکرده اند، زندگی می کنند.کشورهایی مانند برزیل، مکزیک، غنا، ساحل عاج، هند و اندونزی، پیشرفت های قابل توجهی در مبارزه با کار کودکان و یا کار اجباری به دست آورده اند. این دستاوردها از طریق ترکیبی از اقدامات حفاظت حقوقی، اجتماعی و حمایت ملی انجام شد.
بسیاری دیگر از کشورها نیز با پذیرش قطعنامه سال ۲۰۱۲ درباره مبارزه با کار کودکان و کار اجباری، پیوستن به پروتکل سال ۲۰۱۴ در منع کار اجباری و تهمیدات سال ۲۰۱۳ در برازیلیا، زمینه هایی را برای ریشه کن کردن کار کودکان فراهم کرده اند. نقطه عطف دستاوردها در زمینه مقابله جهانی با کار کودکان باید در سال ۲۰۱۷ در اجلاس کشور آرژانین به دست آید.سازمان جهانی کار در حال بررسی و تحقیق به منظور انتشار برآوردهای جهانی از وضعیت کودکان کار و کار اجباری در سال ۲۰۱۷ میلادی است. آنچه که مهم است، اینکه بتوان یک تلاش فراگیر برای جلوگیری و مبارزه با کار اجباری و کار کودکان و همچنین نقض حقوق کارگران در سراسر جهان شکل داد.
اتمام خبر