به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، دکتر علیرضا منظری توکلی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد در خصوص چرایی شکل گیری این مدارس اظهار کرد: با ایجاد مدارس مهارتی در رشته های مختلف چون انیمیشن به یک خودکفایی در تولید آثار بومی خواهیم رسید و به این ترتیب، بسیاری از آثاری که در زمینه انیمیشن برای کودکان تولید می شود بر مبنای باورهای دینی و ملی خودمان شکل می گیرد؛ همچنین در رشته های مختلف چون کشاورزی هم اگر مدارس مهارتی ایجاد شود به مباحث میان رشته ای چون مدیریت فروش محصولات کشاورزی پرداخته می شود و بسیاری از اصول مربوط به بازاریابی مرتبط با این رشته هم در این مدارس به دانشجویان آموزش داده می شود.
وی یادآور شد: مدارس مهارتی در کنار مدارس سما به صورت فوق العاده تشکیل می شود و از جمله مواردی که در این مدارس به صورت فوق العاده در نظر گرفته شده بحث علم نانو است که در کنار دیگر درس ها به دانش آموزان این مدارس آموزش داده می شود.
توسعه مدارس مهارتی در سال ۹۸
دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد نیز در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه ارائه آموزش های مهارتی و عملی همزمان با تحصیل به دانشجویان در حوزه وزارت علوم مورد غفلت قرار گرفته بود، افزود: ما در این حوزه فقط به ارائه دانش تخصصی پرداختیم و دانش اجتماعی را به محیط دانشگاه واگذار کردیم و اینکه دانشجویان خودشان این آموزش را فرا بگیرند و برنامه ای نیز برای دانش مهارتی نداشتیم. اما در دانشگاه آزاد وقتی مسئولیت دانشگاه را عهده دار شدم، به این امر توجه کردم.
دکتر طهرانچی با اشاره به اهداف و برنامه های دانشگاه آزاد از ابتدای مسئولیت خود گفت: با توجه به وسعت و حضوری که دانشگاه آزاد در شهرهای مختلف کشور دارد و یک دانشگاه اجتماعی محسوب می شود، وظیفه ما این است که به دانش مهارتی نیز توجه کنیم؛ چرا که این دانش از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است و در این دانش حتی پژوهش نیز صورت می گیرد. متأسفانه برخی تصور می کنند که دانش مهارتی به کاردانی خلاصه می شود. در صورتی که اینگونه نیست و پژوهش فقط در دانش تخصصی اتفاق نمی افتد.
رئیس دانشگاه آزاد تاکید کرد: برنامه ما این است که از سال جاری مدارس مهارتی در رشته های مختلف در مراکز استانی نیز راه اندازی شوند و با هدایتی که صورت می گیرد، دانشجویانی که در استان ها تحصیل می کنند، به این آموزش های مهارتی دسترسی داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: مدارس مهارتی دانشگاه آزاد در تمامی رشته هایی که بازار کار دارند، بخصوص رشته های علوم انسانی راه اندازی خواهند شد و محدود به رشته های خاص نیست.
دکتر طهرانچی یادآور شد: مدارس عالی مهارتی در دانشگاه آزاد دارای کارگاه های علمی مهارتی خواهد بود که در آن اتفاقی که در جامعه می افتد، به طور کامل شبیه سازی می شود. این مدارس مهارتی در رشته هایی که طراحی شده، در مدت مشخص به دانشجویان دانش های مهارتی را ارائه خواهند داد.
به گزارش ایسنا، اولین مدرسه عالی مهارتی حقوق در کشور بهمن ماه سال گذشته با حضور دکتر ولایتی رئیس هیأت امنا و هیأت مؤسس دانشگاه آزاد، دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد، دکتر علمایی رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب، دکتر محمد صادقی معاون قوانین مجلس شورای اسلامی و عده ای از مسئولین قوه قضائیه، اساتید و وکلای حقوق افتتاح شد.
با افتتاح مدرسه عالی مهارتی حقوق دانشجویان دوره های مختلف این رشته در دانشگاه آزاد اسلامی موظف به گذراندن یک دوره ۶۰ روزه مهارتی حقوق و پیگیری عملی یک پرونده از مرحله اولیه تا دادگاه تجدید نظر هستند.
دادگاه عمومی حقوقی، دادگاه خانواده، دادگاه های کیفری، دادسرای عمومی و انقلاب، دادگاه تجدیدنظر حقوقی و شورای حل اختلاف شبیه سازی شده از جمله بخش های مختلف مدرسه عالی مهارتی دانشگاه آزاد است.
مدرسه عالی مهارتی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی در سه طبقه در خیابان سپهبد قرنی تأسیس شده و زیرنظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب فعالیت خواهد کرد و دانشجویان رشته های مرتبط با حقوق می توانند از ابتدای اسفندماه سال جاری، دوره های مهارت آموزی خود را در این مدرسه طی کنند.

اتمام خبر


CAPTCHA