به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، دکتر ربیعی با تشکر از ظرف اتریشی به سابقه مثبت کشور اتریش در افکار عمومی ایرانیان به عنوان یک کشور محوری اشاره کرد .

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سه زمینه شامل تبادل تجارب در خصوص بیمه های اجتماعی ، سیاستهای رفاهی و صندوقهای بازنشستگی ، همکاری در ایجاد اشتغال و راه اندازی بنگاههای کوچک و متوسط و همکاری در زمینه آموزشهای فنی و حرفه ای و بهره گیری از روش آموزش دو آل خواستار همکاری با وزارت کار اتریش شد.

طرف اتریشی نیز ضمن تشکر متقابل از وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران  و سایر اعضای هیات ایرانی ابراز امیدواری نمود که روابط دو کشور پس از ملاقات رییس جمهور این کشور از جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش گسترش یابد.

وی تمایل خود را به همکاری در زمینه های مختلف از جمله سیستم بازنشستگی  و خدمات در مانی با جمهوری اسلامی ایران اعلام  و با اشاره به سیستم آموزشی این کشور بیان داشت : جوانان ما حین تحصیل آموزشهای مهارتی لازم را در کارخانه های فرامی گیرند. علاوه بر این بنگاههای اقتصادی به منظور توانمند سازی جوانان و استخدام آتی آنها آموزشهایی را به آنها می دهند . بر همین اساس دولت اتریش هفته گذشته قانونی را تصویب نمود که جوانان 15 تا 18 سال آموزشهای مهارتی را فراگیرند.

دکتر ربیعی با اشاره به شباهتهای صندوقهای تامین اجتماعی دو کشور و تاسیس سازمان تامین اجتماعی که بر گرفته از اصول تامین اجتماعی آلمان بوده است به بیمه های مختلف این سازمان از جمله بیمه بیکاری و بازنشستگی و در مانی پرداخت و گفت:  با توجه به افزایش امید به زندگی در ایران و با توجه به وضعیت صندوقهای بیمه ای   خواستار همکاری با وزارت کار اتریش در خصوص محاسبات بیمه ای ( اکچونری ) هستیم .

وی همچنین تمایل وزارتخانه خودر را به بهره گیری از تجربیات کشور اتریش در زمینه سیاستهای اشتغال اعلام کرد .

دکتر ربیعی علاوه براین با اشاره به سرمایه قابل توجه صندوقهای بازنشستگی و بیمه ای در کشور تمایل خود را برای همکاری در سرمایه گذاری های مشترک در حوزه های حمل و نقل توریسم ، نفت گاز و پتروشسمی و دارو اعلام نمود و از طرف اتریشی دعوت کرد که ضمن دیدار از جمهوری اسلامی ایران نسبت به گسترش این روابط میان  دو کشور اقدام نمایند.

 

استخدام > سامانه جذب نیروی انسانی > اخبار استخدامیاشتغال و راه اندازی بنگاههای کوچک و متوسط

اتمام خبر


CAPTCHA