به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان با اشاره به ورود این نهاد به زنجیره نوغانداری گفت: گلستان از مناطق پیشرو در نوغانداری است و در نتیجه فراهم کردن زیرساخت های مناسب برای فعالیت در این بخش، فعالیت مددجویان کمیته امداد گلستان در صنعت نوغانداری روبه افزایش است.
عیسی بابایی اظهارداشت: یکی از ملزومات فعالیت در نوغانداری، برخورداری از برگ درخت توت به عنوان خوراک اصلی کرم ابریشم است که کمیته امداد گلستان با ایجاد توتستان ۵۰ هکتاری، تغذیه مورد نیاز کرم ابریشم تحت پرورش مددجویان خود را تامین می کند.
وی بیان کرد: پس از فراهم بودن توتستان به عنوان یکی از نیازهای مهم پرورش کرم ابریشم، واگذاری نوغان به خانواده های مددجویان علاقمند به فعالیت در این بخش گسترش یافت به گونه ای که واگذاری پیله تر ابریشم از سال ۴۰۰ تخم در سال ۹۹ به افزون بر سه هزار تخم در سال جاری رسید.
به گفته وی تولید کرم ابریشم که در دوره ۴۵ روزه انجام می شود برای هر خانواده تحت پوشش درآمد تا سقف سه میلیون تومان به همراه خواهد داشت.
بابایی ادامه داد: کمیته امداد برای پاک کردن کامل زنجیره صنعت نوغانداری از وجود دلال ها و واسطه ها، محصولات تولیدی مددجویان را ۱۰ درصد بیشتر از قیمت بازار خریداری می کند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان افزود: سال گذشته ۴۵ تن پیله تر ابریشم از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استان خریداری شد که این تولیدات پس از تبدیل به نخ، برای تبدیل به محصول جدید و بهره وری بیشتر در اختیار مددجویان فعال بخش صنایع دستی واگذار شد.
به گفته وی ۱۵ درصد خانوارهای ساکن استان تحت پوشش این نهاد قرار داشته و از خدمات حمایتی بهره مند می شوند که این تعداد در مقایسه با پنج سال قبل حدود هشت درصد بیشتر شد.
بابایی اظهار داشت: یکی از دلایل مهم افزایش خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد گلستان طی سال های اخیر، شیوع کرونا و تبعات سنگین اقتصادی ناشی از آن بود که با تحمیل مشکلات مالی خانواده های بیشتری را دچار نیاز کرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان با تقدیر از فعالیت گسترده خیران برای حمایت از خانواده های تحت پوشش این نهاد گفت: گستردگی و استمرار فعالیت خیران در پشتیبانی از کمیته امداد به گونه ای است که نبود آنان ارائه این خدمات را با کندی و شاید تعطیلی مواجه می کرد.
وی گفت: مردمی کردن ارائه خدمات، یکی از برنامه های مهم  کمیته امداد است تا از طریق آن با دایر کردن مراکز نیکوکاری در محلات و روستاها، بستر کمک هدفمند به تعداد بیشتری از خانواده های نیازمند فراهم شود.
بابایی افزود: در این مراکز نیکوکاری سال گذشته ۹۰ میلیارد تومان کمک مردمی جمع آوری و برای تامین نیازهای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد در مناطق گوناگون استان در بخش مسکن، درمان و مانند آن هزینه شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان ادامه داد: سیاست کمیته امداد برای مددجویان، توانمندسازی آنان با تامین درآمد ثابت و پایدار است که در این راستا دولت نیمی از تسهیلات اشتغال امسال کشور را برای پرداخت به مددجویان این نهاد در نظر گرفته که رقم تسهیلات این بخش در استان ۷۰۰ میلیارد تومان است.
وی افزود: تسهیلات اشتغال امسال گلستان در مقاسیه با سال گذشته ۲.۵ برابر شده و امیدواریم با صرف درست این اعتبارات که دوره بازپرداخت آن هفت ساله با کارمزد چهاردرصد است، مشاغل جدید و پایدار برای افرد ایجاد شود.
وی اظهار امیدواری کرد با پرداخت این تسهیلات ۱۲ هزار فرصت شغلی در گلستان ایجاد شود.
بابایی گفت: یکی از طرح های کمیته امداد برای تشویق صاحبان کسب و کار و کارخانه ها به کارگیری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بسته های تشویقی است که در یکی از طرح ها، کارفرمایان به ازای استخدام هر مددجو و افراد دهک های یک تا پنج ۱۰۰ میلیون تومان وام با بهره چهار درصد گرفته و حق بیمه مددجویان در مناطق محروم تا ۲ سال توسط دولت پرداخت می شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان بیان کرد: کمک به خانه دار کردن مددجویان تحت پوشش، یکی دیگر از برنامه ها و اهداف مهم این نهاد است که در این راستا سهم ساخت خانه برای مددجویان گلستان از ۳۰۰ خانه به هزار و ۲۰۰ واحد افزایش یافت.
بابایی گفت: ارائه خدمات تحصیلی به ۱۶ هزار دانش آموز، مشاوره تحصیلی به دانش آموزان کنکوری و توزیع جهیزیه با کمک دستگاه های دیگر و خیرین را از دیگر خدمات این نهاد حمایتی در گلستان اعلام کرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان ادامه داد: سرانه ایتام گلستان ۳۵۰ هزارتومان و نصف میانگین کشوری است که افزایش این رقم در گرو حمایت بیشتر خیرین و مردم است.

اتمام خبر


CAPTCHA