به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، «امیرسیاح» درخصوص آخرین وضعیت سامانه صدور مجوز کسب و کار اظهار کرد: دو هزار و ۱۵۰ مجوز کسب وکار در کشور شناسایی و یک هزار و ۴۹۰ کسب وکار در کشور در سامانه ملی صدور مجوزها بارگذاری شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تنها یک سوم کسب وکارهای شناسایی شده، اما هنوز در سامانه صدور مجوز کسب وکار بارگذاری نشده است و هیات مقررات زدایی از اوایل خردادماه در دو نوبت کاری کمیته تشکیل داده تا مجوزها به درگاه ملی کسب وکارها متصل شود.
مقاومت برخی دستگاه ها برای اتصال به درگاه ملی مجوزها
رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب وکار وزارت اقتصاد گفت: برخی دستگاه های خود انتظام همچون سازمان نظام روان شناسی و کانون وکلا در اتصال به سامانه و نسبت به اجرای قانون صدور مجوز کسب وکار مقاومت می کنند و از دستگاه های نظارتی خواستیم که آنها را مجاب به پیروی از قانون کنند.
سیاح تاکید کرد: وزارت اقتصاد در تلاش است مجوز کسب وکارها را اعلانی کند و مقررات زائد در فعالیت های اقتصادی را حذف کند.
وی درباره اعطای مجوز به کسب وکارهایی که به تهیه مواد غذایی می پردازند، گفت: سازمان غذا و دارو ملاحظاتی را در جهت سلامت مردم دارد و مانع اعطای جواز به این کسب وکارها می شوند و درصدد هستیم تا با سازوکاری مناسب این مسائل را برطرف کنیم.
رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب وکار وزارت اقتصاد تصریح کرد: هم اکنون همه دستگاه ها می توانند برای دریافت مجوز کسب وکار به سامانه صدور مجوزهای کسب وکار مراجعه کنند البته به جز مشاغل خانگی که مربوط به مواد غذایی است.
به گفته سیاح، از ابتدای سال تا کنون حدود ۱۰۰ هزار درخواست صدور مجوز به درگاه ملی کسب وکارها صادر شده و نسبت صدور به درخواست ۲۴ درصد بوده است.
وی اظهار داشت: مرکز ملی مجوزها و وزارت اقتصاد از این پس هر هفته فهرست دستگاه هایی که مجوز صادر می کنند را منتشر می کند، پیش از این میزان اتصال دستگاه ها را منتشر می کرد.
اتمام خبر