به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، منصوره اخوان مجری رویداد ملی بانوی برکت با اعلام این خبر و در تشریح اهداف برگزاری این رویداد گفت: طراحی مدل های بومی برای افزایش حضور بانوان در حوزه های اقتصاد خانواده و کسب وکارهای خانگی، افزایش مشارکت اقتصادی بانوان، تقویت شبکه اجتماعی بانوان کارآفرین بنیاد برکت و ارائه طرح های صنایع خلاق در کسب وکار بانوان از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
منصوره اخوان با اشاره به فراخوان رویداد ملی بانوی برکت خاطرنشان کرد: کارآفرینان و ایده پردازان می توانند از طریق اپلیکیشن جامع برکت به نشانی app.barkat.ir یا سایت رویدادهای برکت به نشانی event.barkat.ir طرح ها و مدل های کسب وکار و ایده های سیاستی خود را در حوزه کارآفرینی برای بانوان ارائه دهند تا طرح های منتخب پس از بررسی و داوری، از سوی بنیاد برکت حمایت و اجرا شوند.
وی از حمایت این بنیاد از طرح های اشتغال زایی در قالب رویداد بانوی برکت خبر داد و افزود: این رویداد قصد دارد تا در یک فرآیند جمع سپاری حل مساله، مدل های بنیاد برکت را متناسب با نیازها و شرایط کارآفرینی زنان به روز کند و علاوه بر مدل های موفق قبلی، مدل اشتغال بانوان را نیز ارائه دهد.
به گفته اخوان، رویداد بانوی برکت همچنین می خواهد مشکلات زنان کارآفرین در حوزه اشتغال خانگی و خانوادگی را بررسی کند.
مجری رویداد بانوی برکت با اشاره به شروع ثبت نام متقاضیان از ۲۲ دی ماه اظهار کرد: ارزیابی و داوری طرح ها و ایده های رسیده به رویداد از ۱۵ بهمن ماه همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن آغاز خواهد شد. همچنین در این مدت برای تمامی شرکت کنندگان، دوره های آموزشی با هدف توانمندسازی برگزار می شود.
اخوان بیان کرد: علاوه بر اهدای جوایز به طرح های برگزیده در این رویداد، طرح های اشتغال زایی منتخب نیز متناسب با مدل های اقتصادی اشتغال زایی بنیاد برکت حمایت خواهند شد.
وی با اشاره به برگزاری رویداد بانوی برکت در سراسر کشور خاطرنشان کرد: طرح ها و ایده های رسیده به رویداد باید در حوزه های صنایع خلاق شامل طراحی و معماری؛ کسب وکار دیجیتال و فضای مجازی؛ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ صنایع دیداری و شنیداری؛ گیاهان دارویی و طب سنتی؛ چاپ و نشر؛ هنرهای تجسمی و نمایشی؛ و بازی، اسباب بازی و سرگرمی باشند.
مجری رویداد بانوی برکت با تاکید بر برگزاری دوره های توانمندسازی برای شرکت کنندگان و برگزیدگان رویداد بانوی برکت خاطرنشان کرد: از طرح های برگزیده در قالب مدل اشتغال زایی اجتماع محور بنیاد برکت حمایت خواهد شد. همچنین طرح هایی که به حمایت بیشتری نیاز داشته باشند به بخش بنگاه محور معرفی می شوند تا تسهیلات بیشتری به آن ها تعلق گیرد.
اخوان یادآور شد: بنیاد برکت سال هاست با ایجاد اشتغال در سطح خرد یا در سطح بنگاه های کوچک و متوسط توانسته است با مدل های کارآفرینی خود، گام بلندی در رفع بیکاری در کشور بردارد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، وی از ایجاد ۴۱ هزار طرح اشتغال زایی برکت توسط بانوان مناطق محروم تا به امروز خبر داد و تاکید کرد: بانوان ایرانی از دیرباز در تولید کشور نقش مهمی داشته اند.
اتمام خبر