به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم توافقنامه اجرای طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات که میان دو وزارتخانه ارتباطات و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به امضاء رسید، با اشاره به هدف گذاری دولت در زمینه اشتغال گفت: با طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار که با عنوان تکاپو در دولت یازدهم تعریف شده، قرار است ۵۰۰ هزار شغل از مسیر این بسته اشتغال زایی ایجاد شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این موضوع برای سایر بخش ها از جمله کشاورزی و گردشگری نیز لحاظ شده اند، خاطرنشان کرد: با کمک مسؤولان و همکاری بخش خصوصی طرح های اشتغال زایی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایجاد خواهد شد.

دکتر ربیعی به اجرای طرح "تکاپو" در کشور اشاره کرد و یادآور شد: این طرح در فاز اول در استان کردستان با علاقمندی که استاندار آن داشت، به اجرا در آمده و در صدد یم که در فاز بعدی این طرح را در استان های البرز، مازندران، گرگان و یزد اجرایی کنیم و در یک بازه زمانی مشخصی به کل استان های کشور گسترش دهیم.

وی تاکید کرد: در این راستا این طرح را از استان کردستان آغاز کرده ایم و امیدواریم با جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی در این بخش شاهد افزایش اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در این حوزه باشیم.

وزیر  تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای عالی اشتغال بخشی از سیاستهای اشتغال در حوزه ICT طراحی شده است و ظرف امسال و سال آینده برای استان کردستان ۶۰۰۰ شغل مستقیم در این بخش پیش بینی شده است.

دکتر ربیعی در ادامه با اشاره به این که بخشی از تولیدات صورت گرفته در کردستان به بازار هند و پس از آن به بازارهای جهانی راه خواهد یافت، خاطر نشان کرد: در سازمان فنی و حرفه ای انستیتوهای مختلفی برای بخش ICT استان کردستان شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری صورت گرفته در این طرح برای دولت نیست و در شکل گیری آن سازمان فنی و حرفه ای، شرکت های خصوصی، دانشگاه و استانداری نقش دارند.

وزیر تعاون، کار  رفاه اجتماعی در پایان تصریح کرد:  مهم ترین هدف ما هم افزایی بین دولت و بخش خصوصی بوده است و الگوی کار ما در کردستان به شمار می رود. امیدواریم که الگوی کار در این شش استان نیز به تمام استان های کشور تسریع یابد و اهداف اشتغال را محقق کنند.

اتمام خبر


CAPTCHA