به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، رئیس پارک علم و فناوری اردبیل از موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با راه اندازی پردیس علم و فناوری دانشگاهی مشترک بین پارک علم و فناوری اردبیل و دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
حبیب ابراهیم پور گفت: فضای لازم برای استقرار واحدهای فناوری در سایت پردیس تامین شده و آماده هرگونه همکاری با دانشگاه محقق اردبیلی در این باره هستیم.
وی به هدایت پروژه ها و پژوهش های پارک در جهت اولویت های سرمایه گذاری منطقه ای و بکارگیری ظرفیت های تحقیق و توسعه برای ایجاد و بکارگیری فناوری های نوین اشاره کرد و گفت: پارک علم و فناوری در قالب این تفاهم نامه برای برگزاری دوره های مهارت آموزی و ارائه نتایج حاصل از پژوهش ها و انتقال دانش فنی اقدام خواهد کرد.
ابراهیم پور اظهار کرد: خدمات آموزشی، فنی و تخصصی، خدمات کارگاهی و دانش بنیان توسط پارک علم و فناوری ارائه شده و مجوزهای موردنیاز و تهیه مستندات مربوطه به پیگیری امورات و فعالیت های مورد نیاز نیز توسط پارک انجام خواهد شد.
وی هدف از راه اندازی پردیس علم و فناوری را توسعه فعالیت های سازمان موسس و سازمان همکار در حوزه نوآوری و فناوری، مشارکت بیشتر مراکز علمی و فناوری و سایر سازمان های هدف در برنامه های توسعه مبتنی بر دانایی و نوآوری در استفاده مضاعف از ظرفیت آن ها در رشد و توسعه اقتصاد ملی و دانش بنیان، ایجاد زمینه و بستر لازم برای رشد و توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط فناور و دانش بنیان، فراهم آوردن شرایط لازم برای جذب و استقرار شرکت ها، موسسات و واحدهای فناور بزرگ و واحدهای تحقیق و توسعه اعلام کرد.
رئیس پارک علم و فناوری اردبیل همچنین بسترسازی برای توسعه کارآفرینی مبتنی بر علم و فناوری و بالا بردن ظرفیت ایجاد اشتغال دانش آموختگان، کمک به افزایش تعاملات موثر و هدفمند درونی مراکز علمی و فناوری و همچنین تعاملات این مراکز با موسسات اقتصادی و اجرایی را از اهداف دیگر پردیس علم و فناوری دانست و گفت: ۵۰ محصول دانش بنیان در این استان در مرحله تولید، فروش و تجاری سازی قرار گرفته است.
ابراهیم پور اظهار کرد: ۳۵ شرکت دانش بنیان و ۱۱۸ واحد رشد در استان فعال است که در اشتغال و کسب و کارهای نوین سهیم هستند.
وی اظهار کرد: سهم پارک علم و فناوری در اشتغال پایدار استان مشخص شده و تاکنون یک هزار و ۱۶۰ اشتغال در پارک ایجاد شده و در سال جاری هم ۳۵۰ نفر در حوزه های مختلف پارک اشتغال می یابند.
پارک های علم و فناوری به عنوان یکی از مهم ترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانش بنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکت های دانش بنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاه ها و سایر موسسه های پژوهشی به فعالیت های فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسه های متکی بر فناوری است.
اتمام خبر