به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،  جزئیات برنامه ریزی دولت برای اشتغال زایی
از جمعیت ۸۰ میلیون نفری کشور، حدود ۲۶میلیون و ۵۸۸هزار و ۸۱۹ نفر مشارکت اقتصادی دارند و از این میان حدود ۳میلیون و ۲۱۰ هزار و ۲۰۶ نفربیکار هستند به عبارت دیگر یعنی حدود ۲۳ میلیون و ۳۷۸هزار و ۶۱۳ نفر در جامعه شاغل هستند.

از جمعیت 80 میلیون نفری کشور، حدود 26میلیون و 588هزار و 819 نفر مشارکت اقتصادی دارند و از این میان حدود 3میلیون و 210 هزار و 206 نفربیکار هستند به عبارت دیگر یعنی حدود 23 میلیون و 378هزار و 613 نفر در جامعه شاغل هستند.  
نرخ بالای بیکاری جوانان، نرخ بالای بیکاری فارغ­ التحصیلان، پایین بودن نرخ مشارکت و افزایش جمعیت غیرفعال، افزایش میانگین سنی جمعیت شاغل، عدم توازن منطقه ­ای بیکاری، افزایش عدم تطابق شغلی، نرخ بالای بیکاری پنهان، سهم بالای اشتغال غیررسمی و پدیده شاغلین فقیر از مهم­ترین چالش ­های بازار کار کشور به شمار می­ روند.
برنامه دولت برای اشتغالزایی در سال97، تحت عنوان تبصره 18 لایحه بودجه 97 با عنوان برنامه اشتغال گسترده و مولد با تأکید بر اشتغال جوانان، دانش­ آموختگان دانشگاهی، زنان و اشتغال حمایتی آمده که قرار است با استفاده از منابع پیش ­بینی شده برای یک میلیون و 33 هزار نفر شغل ایجاد شود.
سال 97 که با درایت مقام معظم رهبری به نام سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده، فرصت مغتنمی است که به سیاست های اشتغالی کشور که به طور مستقیم متأثر از حمایت از کالای ساخت داخل است، پرداخته شود، دولت  در قالب سیاست های اشتغال فراگیر برنامه اشتغالزایی خود از سال گذشته آغاز و امسال نیز با تغییرات جزئی دنبال می کند.پیش بینی فرصت های شغلی در بخش های اقتصادی مبتنی بر رسته های منتخب در سال 96 به شرح زیر است.
پیش بینی ایجاد اشتغال فراگیر در سه محور مختلف از سوی دولت است. این برنامه سال گذشته تهیه و امسال ادامه دار است.
 

اتمام خبر


CAPTCHA