به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، محمد ترکمانه در مراسم اختتامیه پنجمین همایش مجریان اشتغال زایی بنیاد برکت گفت: با توجه به نام گذاری سال ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» حمایت ویژه از شرکت های دانش بنیان در دستور کار قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: دستورالعمل حمایت از شرکت های دانش بنیان آماده شده و امسال ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان تحت پوشش اقدامات حمایتی ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت قرار می گیرند.
مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: با لحاظ این موضوع که ۶ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت دارند حمایت از ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت از این تعداد می تواند منجر به تحولات بزرگی در کشور به خصوص در حوزه اشتغال زایی شود.
وی ادامه داد: جلسات کمیته های دانش بنیان بنیاد برکت با پارک های فناوری در استان های مختلف در حال برگزاری است تا شرکت های دانش بنیانی که آمادگی راه اندازی طرح های اشتغال زایی را دارند شناسایی و حمایت شوند.
مدیرعامل بنیاد برکت در عین حال متذکر شد: باید در انتخاب شرکت های دانش بنیان و اختصاص بودجه به طرح های پیشنهادی دقت کافی شود. ترکمانه تمرکز بر روی زنجیره ارزش را از دیگر اولویت های بنیاد برکت در سال ۱۴۰۱ اعلام کرد و گفت: اگر در یک منطقه محروم وارد می شویم باید به دنبال اشتغال پایدار و کسب وکار مستمر باشیم تا در نهایت منجر به ثروت آفرینی در آن منطقه شود.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: زنجیره ارزش افزوده با توجه به پتانسیل ها و استعدادهای هر منطقه باید در عرض یک تا دو سال در آن منطقه شکل بگیرد.
وی بر لزوم برنامه ریزی بر روی مارکتینگ تاکید کرد و اظهار داشت: شرکت صادراتی بنیاد به ثبت رسیده و فعالیت خود را با تمرکز بر صدور محصولات کارآفرینان بنیاد به بازارهای خارجی آغاز کرده است.
ترکمانه با اشاره به برنامه های اشتغال زایی در سال ۱۴۰۱ خاطرنشان کرد: با توجه به قولی که در شورای عالی اشتغال به رئیس جمهور برای ایجاد ۳۰۰ هزار شغل داده ایم باید آماده یک کار بزرگ و جهادی باشیم.
وی ادامه داد: آیین نامه تبصره ۱۶ بودجه سال ۱۴۰۱ به زودی از طرف دولت ابلاغ می شود و منابع خوبی را برای ایجاد فرصت های کسب وکار در مناطق محروم و روستایی در اختیار بنیاد برکت قرار می دهد.
همچنان شاهد خالی شدن روستاها هستیم
معاون توسعه روستایی و مناطق ریاست جمهوری هم در این همایش بر لزوم نگاه کلان تر به موضوع محرومیت در روستاها تاکید کرد و گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی اقدامات بسیار موثری در بخش های زیرساختی از جمله شبکه آبرسانی، راه سازی و توزیع شبکه برق در روستاها انجام شده است و ۷۴ سازمان و نهاد در این مناطق مشغول فعالیت هستند.
امیرحسین مدنی یادآور شد: با وجود این اقدامات همچنان شاهد خالی شدن روستاها از مردم هستیم و به خصوص جمعیت جوانی در این مناطق نداریم.
وی با تاکید بر فعال کردن ظرفیت های مردمی در روستاها خاطرنشان کرد: تنها مجموعه ای که در حوزه اقتصاد روستا، توانمندسازی مردم، محرومیت زدایی و اشتغال زایی در روستاهای کشور به شکل واقعی و عملی فعالیت می کند بنیاد برکت است.
مدنی تصریح کرد: دغدغه مردم در روستاها اشتغال است و باید بر روی این مساله، تمرکز ویژه داشت.
 

اتمام خبر


CAPTCHA