به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران همچنین به ارائه تسهیلات اعطایی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در استان اشاره کرد و گفت : جهت کمک به واحدهای تولیدی و صنعتی خسارت دیده از کرونا، ۱۷ هزار و ۵۷۳ واحد تولیدی و صنعتی در این استان تسهیلات کرونایی به مبلغ چهار هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال دریافت کردند.
وی اضافه کرد: این تسهیلات در قالب ۱۴ بسته پیش بینی شده برای کمک به واحدهای تولیدی و صنعتی خسارت دیده ناشی از کرونا مصوبه ستاد ملی کرونا در استان مازندران، پرداخت شده است و این استان رتبه دوم را در پرداخت تسهیلات کرونا در سطح کشور به خود اختصاص داده است.
جانشین ستاد استانی ستاد تسهیل مازندران به برنامه کمک برای احیاء واحدهای راکد اشاره کرد و اضافه کرد: در سال گذشته ۱۱۶ واحد صنعتی راکد در استان به مدار تولید برگشت داده شدند و در سال جاری نیز تاکنون ۵۶ واحد به مدار تولید برگشتند.
به گفته وی علاوه بر آن در طول یک سال گذشته ۷۷ واحد تولیدی و صنعتی که در تملک بانک های دولتی استان بودند نیز از تملک خارج و فعالیت تولیدی خود را از سر گرفتند.
وی تعداد واحدهای راکد در استان مازندران را حدود ۱۰۶ واحد تولیدی و صنعتی اعلام و برنامه ستاد تسهیل را نیز از سرگیری فعالیت این واحدها با گره گشایی از مشکلاتشان در سطح استانی بیان کرد.
خیریانپور طرح زراعت چوب را نیز یکی از طرح های مهم استان برای تامین مواد اولیه مورد نیاز ۲۳۵ واحد صنایع چوبی مازندران اعلام کرد و گفت: چهار هزار هکتار اراضی در استان در دست اجرای زراعت چوب قرار گرفته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران نیز در این نشست گفت : در سال جاری ۴۸ پروژه اقتصاد مقاومتی در این استان در دست اجرا قرار گرفته است.
مفید غلامی راد اعتبار حوزه اقتصاد مقاومتی استان را حدود ۶۳ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود : ۴۸ هزار میلیارد ریال از این اعتبار در قالب سرمایه ثابت و مابقی به عنوان سرمایه در گردش در اختیار طرح های اقتصاد مقاومتی قرار می گیرد.
به گفته وی بیشترین طرح های اقتصاد مقاومتی با ۱۸ پروژه در حوزه کشاورزی در مازندران اجرایی شده است.
اتمام خبر