به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،
ابراهیم صادقی فر معاون فرهنگی-اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: موضوع اقتصاد خلاق و صنایع خلاق و فرهنگی چندین سال است به عنوان موتور محرک رشد و توسعه در کشور های توسعه یافته و در حال توسعه مطرح شده است.
وی افزود: این عرصه با تمرکز بر فعالیت های متنوع مبتنی بر خلاقیت و فرهنگ که با خلاقیت و نبوغ انسانی در ارتباط است، درصدد است تا یک بخش اقتصادی توانمند و فراگیر در دنیا شکل دهد و بسیاری از محدودیت ها و چالش های شیوه های قبلی را پشت سر بگذارد. از همین رو توسعه بازار خدمات خلاق می تواند در کاهش برخی از چالش های عمده جهانی، مانند بیکاری جوانان و فقر کمک کند. اقتصاد خلاق می تواند یک اثر مثبت و متحول کننده بر انسجام اجتماعی و رشد اقتصادی داشته باشد.
صادقی فر گفت: این موضوع مهم توجه نخبگان و تصمیم گیران و سیاستگذاران کشور را نیز به خود جلب کرده است. مبحث اقتصاد خلاق در خرداد ۱۳۹۴ در جلسه هیات دولت مطرح شد و رئیس جمهور بر توسعه اقتصاد خلاق تاکید کرده و با توجه به خصوصیات درون زا، برون گرا بودن، اشتغالزایی و تولید ثروت ملی آن را گامی بزرگ در راستای اقتصادمقاومتی عنوان کردند.
معاون فرهنگی-اجتماعی وزارت کار در ادامه گقت: ما می توانیم از ظرفیت عظیم این حوزه استفاده کنیم، چرا که کشور ما به دلیل تنوع چشمگیر فرهنگی و نیروی جوان خلاق این قابلیت را برای ایجاد اقتصاد خلاق دارا است.
وی همچنین افزود: با زمینه سازی برای رشد و توسعه فراگیر اقتصاد خلاق و با ایجاد سیاست ها و طرح های حمایتی می توان از ظرفیت تجدید پذیر اقتصاد خلاق در کنار ظرفیت تجدید ناپذیر اقتصاد نفتی بهره برد.
وی افزود: لزوم توجه نهاد های تصمیم ساز و برنامه ریز کشور به صنایع خلاق در برنامه های میان مدت و بلند مدت می تواند روند رشد و حرکت این اقتصاد نوظهور و توانمند را تسریع بخشد و فرصت های زیادی در خصوص اشتغال و کارآفرینی و رشد اقتصاد کشور فراهم کند و این رسالت تمامی نهاد های ذی ربط است که در حیطه مسئولیت اجتماعی و وظایف و ماموریت های محوله، اهتمام لازم را به عمل آورند.

اتمام خبر


CAPTCHA