به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، زمان های قدیم کافه ها محلی برای جمع شدن افراد روشنفکر و همچنین فرهیختگان  بود و در سال های اخیر همیشه تصویری که از کافه ها و تریاها در ذهن نقش می بندد مکانی است.
هدف از کافه کارآفرینی نیز همچنین چیزی است، افراد سرشناس و فرهیخته اکوسیستم کارآفرینی و صنعت استان در یک مکان برای ایجاد گپ و گفت وگو در کنار هم، ارتباط گیری و شبکه سازی و همچنین آشنایی با سرمایه گذاران جمع می شوند.
کارآفرینی و خوداشتغالی این روزها تنها راه گره گشایی جوانان و تحصیلکرده ها از معضل بیکاری است و باید از ظرفیت کافه کارآفرینی برای اشتغال جدید نهایت بهره را برد.
 محمدامین بابایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی اظهار داشت: پس از راه اندازی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی و در راستای رسالتی که در این زمینه بر عهده داشتیم، بستری را جهت شکوفا شدن خلاقیت و ایده های نو که منجر به شکل گیری کسب وکارهای نوین شود، در قالب کافه کارآفرینی را ایجاد کردیم.
وی افزود: کافه کارآفرینی در راستای توسعه فرهنگ کار و با همیاری کانون کارآفرینان، شرکت پدیده سلامت، شتابدهنده لوتوس، شتابدهنده کالومین و دیگر فعالان این حوزه تحت عنوان کافه کارآفرینی دژ افتتاح شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی بیان کرد: تلاش داریم تا کافه های کارآفرینی مختلفی را به منظور اتصال کارآفرینان، صاحبان ایده، دانشجویان، اساتید دانشگاه ها، صنعتگران، سیاست گذاران و افراد جویای کار با هدف رونق فضای کارآفرینی، رشد خلاقیت و شکوفایی ایده های کسب و کار و شبکه سازی در مشهد و دیگر شهرهای استان مورد بهره برداری قرار دهیم.
بابایی طرح کافه کارآفرینی را زمینه مشارکت کارآفرینان در ارائه مشاوره های تخصصی به مجریان طرح های اقتصادی عنوان کرد و افزود: فعالان اقتصادی و کسانی که برای اجرای طرح های کارآفرینانه با مشاوره می توانند در ارتباط با بهبود فضای کسب و کار در کافه با ایده های نو مشارکت داشته باشند و با مشارکت دانشجویان در سطح دانشگاه ها، ایده ها و نوآوری ها جمع آوری شود.
محمودجانی درمیان رئیس کانون ملی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کشور نیز گفت: یکی از مشکلات اصلی در ابتدای شکل گیری هر کسب و کار و استارتاپ، نبود یک پاتوق ثابت و تخصصی جهت گرد هم آمدن اعضای تیم است.
وی افزود: کافه های کارآفرینی،  با ایجاد یک فضای نوآورانه و جذاب محلی ایده آل برای جلسات و فعالیت های گروهی و همفکری های استارتاپی است.
رئیس کانون ملی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کشور ادامه داد: در کافه های کارآفرینی با توجه به تجربه و شناختی که از طرفین فوق داریم و همچنین ارتباط مؤثر با مسئولین دستگاه های اداری، در قالب یک دورهمی دوستانه بین طرفین اتصال برقرار کرده و تلاش می کنیم در چارچوب قانون موانع پیش روی آنان را با همکاری دستگاه های مربوطه از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگر دستگاه ها برداریم.

اتمام خبر


CAPTCHA