به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، حسن خیریانپور معاون اقتصادی استاندار مازندران در نخستین  جلسه شورای اداری مازندران در سال ۱۴۰۰ که به صورت ترکیبی حضوری و ویدئوکنفرانسی در ساری برگزار شد ، افزود: به رغم همه مشکلات ، تنگناها و تحریم ها در سه حوزه صنعت گردشگری و کشاورزی اقدامات قابل توجهی طی سال گذشته عملیاتی شد.
وی با بیان این که در حوزه صنعت بویژه احیاء واحد های راکد تلاش های متعددی انجام شد که با برگزاری ۷۷ جلسه و بیش از ۶۰۰ مصوبه به بازگشت ۷۹ واحد راکد به تولید انجامیده است، ادامه داد: یکی از اقدامات مهم در سال ۹۹ متوقف شدن فرایند تملک واحدهای تولیدی توسط بانک ها بود به طوری تعداد واحدهای تولید تملیک شده بانک ها از ۱۷۶ واحد به ۵۷ واحد کاهش یافت .
معاون اقتصادی استاندار مازندران اظهار داشت : واحدهای ورشکسته یکی از دیگر مشکلات صنعت استان بوده است که در سال گذشته با پیگیری و حمایت های ویژه دولت از ۱۰۶واحد ورشکسته  ۲۱ واحد فعالیتشان از سر گرفته شد.
خیریانپور یکی دیگر از اقدامات را  رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی دارای بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی برشمرد و گفت : با پیگیری در سال ۹۹ و پرداخت پنج هزار میلیارد تومان این واحد ها به مرحله افتتاح رسیدند که از جمله انها شرکت آرین شیمی ، فرش ساوین ، پنیر کاله ، پایانه روماک گستر و  ۹ نیروگاه مقیاس کوچک بوده است.
وی پیگیری طرح های مهم  پتروشیمی با ۳۶۰ هزار تن ظرفیت پروپلین و ۳۸۰ میلیون یورو سرمایه گذاری ، کارخانه نوآوری در حوزه شرکت دانش بنیان ، شهرک صنعتی هزار هکتاری در شرق استان و منطقه آزاد را از دیگر خدمات دولت در سال گذشته در استان مازندران معرفی کرد.
شکوفایی حوزه کشاورزی
معاون استاندار مازندران به اهمیت اجرای طرح های تفاهم نامه ای  توسعه ای کارخانه سیلیوکن با ۱۶۲میلیون دلار ، نمایشگاه تولید شهر فرش ، واحد شالیکوبی نمونه و بسته بندی برنج در  جویبار در سال جاری اشاره کرد و گفت : کشاورزی از ظرفیت های مهم استان مازندران است که در این حوزه با تعیین اولویت  در سال ۱۳۹۹ بسیاری از طرح ها محقق شد.
وی توضیح داد : توسعه کشت گلخانه ای با ۵۲ هکتار ، طرح زراعت چوب در سطح چهار هزار هکتار به خاطر وجود ۲۲۰ واحد سلولزی که نیاز به مواد اولیه چوب دارد تا با اجرای طرح تنفس جنگل با مشکل مواجه نشود از دیگر اقداماتی بود که سال گذشته انجام شد.
خیریانپور به اهمیت توسعه گیاهان دارویی به عنوان یکی  دیگر ظرفیت های کشاورزی در مازندرا ن اشاره کرد و گفت:  پارسال هزار هکتار با برداشت ۲ هزار تن انواع گیاهان دارویی داشته ایم که فقط ۸۰۰ هکتار آن سال گذشته به این عرصه ها اضافه شده است.
وی اصلاح نژاد دام ، تهیه وتولید ارقام مختلف نهال و بذور اصلاح شده ، احیاء آببندان ها با هدف توسعه کشاورزی ، شیلاتی و تامین آب را ازدیگر خدمات توسعه ای استان در بخش کشاورزی در سال ۹۹ معرفی کرد.
معاون استاندار مازندران نقش توسعه مکانیزاسیون را در حوزه جهش تولید در بخش کشاورزی  قابل توجه توصیف کرد و گفت: با حمایت دولیت یکهزار و ۸۴۳ دستگاه نواع اداوات پیشرفته پارسال به ناوگان کشاورزی استان در استان اضافه شده است.
وی به انعقاد تفاهم نامه با بنیاد مستضعفان به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان در حوزه  توسعه دامداری ،تفاهم نامه توسعه  کشت و صنعت با شرکت شاهد در قالب ۴۰۰ هکتار و پنج هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در سال گذشته اشاره کرد و افزود : پارسال تولید ماهیان در قفس دریایی هم با ۳۰ قفس و ظرفیت  ۷۰۰ تن تولید در استان محقق شد.
خیریانپور با اعلام این که پایانه شیلاتی مازندران با ۲۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در مرحله پیشرفت ۹۰ درصدی قرار دارد ، گفت: به طور یقین این پایانه شیلاتی از مهم ترین طرح های توسعه ای بخش کشاورزی مازندران در سال جاری است.
گردشگری در اوج
وی عملکرد دولت در حوزه گردشگری مازندران در سال ۱۳۹۹ را هم تشریح کرد و گفت : هدف گذاری در بوم کردی سه هزار و ۸۷۸ واحد برای یک دوره سه ساله از سال قبل آغاز شده است ، ضمن این که مجوز ۷۲ اسکله چند منطوره هم برای سواحل دریای خزر صادر گردید و همچنین زمینه آغاز اجرای مجتمع تفریحی همراه با تله کابین با ۱۱۶۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در کلاردشت برای سال جاری مهیا شده است.
خیریانپور از احیای باغ ۳۳ هکتاری نوشهر ، چشمه سورت ، طرح گردشگری دهکده رویایی آبشار در ۳۰ هکتار با ۲۰ میلیون دلار و ۴۰۰ میلیارد تومان در آمل به عنوان دیگر دستاوردهای عملکرد دولت در سال ۹۹ یاد کرد و افزود : طرح گردشگری ساری به عنوان پایتخت گردشگری اکو هم امسال همانند سال قبل مورد توجه است.
وی با اعلام این که احیای گردشگری آبی و  پیرامونی عرصه های طبیعی سدهای مازندران نیز از سال گذشته شروع شد، گفت : فعال سازی دیپلماسی  اقتصادی در حوزه حاشیه دریای خزر  با مازندران نیز سال گذشته به درستی پیگیری شده است.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری مازندران نرخ اقتصادی  سال گذشته استان را ۴۴.۷ درصد عنوان کرد و گفت : امسال نیز در تداوم شعار سال جهش تولید به نام تولید ، پشتبانی ها و مانع زدایی ها نام گرفته که کمیته بررسی شعار سال در استان شکل گرفته است.

اتمام خبر


CAPTCHA