به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان امور استخدامی و اداری کشور گفت: امسال مجوز استخدام ۱۰ هزار نفر برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی این سازمان صادر شده است.
جمشید انصاری روز پنجشنبه در شورای اداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سازمان امور استخدامی و اداری کشور با وزارت علوم برای در نظر گرفتن مجوز استخدامی بیشتر به دانشگاههای علوم پزشکی سیستان و بلوچستان مذاکراتی را انجام خواهیم داد.
وی بیان کرد: امسال ۲ آزمون استخدامی در کشور برگزار می شود که بیشترین سهمیه جذب به وزارتخانه بهداشت و آموزش و پرورش اختصاص یافته است.
معاون رئیس جمهوری بیان کرد: دانشگاههای علوم پزشکی و آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان برای جذب سهمیه بیشتر در آزمون استخدامی امسال با وزاتخانه های مربوطه رایزنی کنند.
وی اظهار داشت: هر مجوز استخدامی که وزیر علوم برای دانشگاههای سیستان و بلوچستان درخواست کند سازمان امور اداری و استخدامی کشور بدون بررسی با آن موافقت می کند.
انصاری ادامه داد: مجوز استخدامی در ۲ وزارتخانه علوم و آموزش و پرورش بر عهده وزیر است.
وی بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش در ۲ سال اخیر ۲ هزار و ۴۰۰ نفر مجوز استخدامی داشته که همگی آنان جذب شده اند.
رئیس سازمان امور استخدامی و اداری کشور تصریح کرد: ۲۵ هزار مجوز جذب برای دانشگاه فرهنگیان صادر شدهکه جا دارد وزارت آموزش و پرورش هزار و ۵۰۰ سهمیه را به سیستان و بلوچستان اختصاص دهد.
وی اظهار داشت: امسال هزار و ۲۰۰ فارغ التحصیل از دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان داریم که این بهترین روش تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش این استان است.
انصاری بیان کرد: مجوز استخدامی به وزارت اموزش و پرورش داده شده که نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی پیگیرهای لازم را برای جذب سهمیه بیشتر به این استان با وزارتخانه مربوطه انجام دهند.
وی افزود: همچنین مجوز استخدامی ۲ هزار نفر به طور ویژه در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به وزارتخانه مربوطه داده شده است.
معاون رئیس جمهوری گفت: ۱۵ هزار مجوز استخدامی پارسال به وزارت آموزش و پرورش تعلق گرفت که از این تعداد تنها چهار هزار مجوز استخدام نشده داریم.
وی با اشاره به نگاه ویژه دولت برای حل مسائل نظام اداری سیستان و بلوچستان گفت: سازمان امور استخدامی و اداری کشور با تمام امکاناتی که در اختیار دارد برای حل مشکلات نظام اداری این استان تلاش می کند.
امام جمعه مسجد مکی و مدیر حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان نیز در این نشست اظهار داشت: سیستان و بلوچستان دارای تنوع قومی و مذهبی است و انتظار می رود سازمان امور استخدامی و اداری کشور نگاه ویژه و عدالت محور در بحث استخدامی های این استان داشته باشد.
مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی بیان کرد: مردم سیستان و بلوچستان با وجود قومیت ها و مذاهب مختلف در کنار یکدیگر با وحدت و برادری زندگی می کنند.
وی ادامه داد: چنانچه استخدامی ها در سیستان و بلوچستان عادلانه باشد برادری و وحدت در میان مردم این استان محکم تر می شود.
امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان گفت: سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت های بیشماری از جمله مرز است که بهره گیری از این ظرفیت ها میزان بیکاری را در این استان به شدت کاهش می دهد.
وی ادامه داد: مسئولان توجه ویژه ای به بحث اشتغال جوانان سیستان و بلوچستان داشته باشند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: بیش از ۱۴ هزار پست مصوب در این استان داریم که ۴۸ درصد این پست ها در مرکز استان است.
غلامرضا مالکی اظهار داشت: ۸۴۸ هزار نفر در سیستان و بلوچستان آماده رفتن به مدرسه هستند اما تنها بیش از ۶ هزار نفر در مدارس این استان مشغول به تحصیل هستند.
وی بیان کرد: نیروی انسانی کافی برای آموزش بازماندگان از تحصیل را در سیستان و بلوچستان نداریم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: آموزش و پرورش این استان با کمبود ۴۰ هزار نیروی انسانی مواجه است.
وی ادامه داد: برای آموزش بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان به جذب ۱۹ هزار نیروی آموزشی نیازمند هستیم.
مالکی اظهار داشت: پنج دانشگاه سیستان و بلوچستان ۷۴ هیات علمی و ۱۳۲ نفر غیر هیات علمی کمبود دارد.
وی تصریح کرد: ۱۰ درصد از ۱۰ هزار نفر از کارکنان دولت در سیستان و بلوچستان را بانوان تشکیل می دهند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: برای ماندگاری نیروی انسانی در این استان باید طرح های تشویقی مدنظر سازمان امور استخدامی و اداری کشور باشد.
اتمام خبر
نظر: سلام در ارتباط با معلمین ومربیان فنی حرفه ی که در دبیرستانهای فنی حرفه ی مشغول می باشند درخصوص تغییر وضعیت برنامه چیست؟