به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مصطفی هاشمی  به مناسبت  ۲۱ مرداد روز ملی حمایت از صنایع کوچک در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اهمیت صنایع کوچک در اقتصاد ملی و لزوم توجه همگانی به این صنایع ،سبب شد تا ۲۱ مرداد در تقویم کشور به نام روز حمایت از صنایع کوچک نامگذاری شود.
وی افزود: صنایع کوچک به علت سرمایه گذاری کمتر در مقایسه با صنایع بزرگ،در زمان کمتری به مرحله  تولید و بهره برداری و اشتغال می رسند و با نوسانات اقتصادی نیز زودتر دچار مشکل می شوند بنابراین حمایت از آنها بعنوان یک اولویت مطرح است.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس در ادامه با بیان اینکه شهرک های صنعتی مهمترین زیر ساخت استقرار صنایع کوچک محسوب می شوند از فراهم بودن بسترها برای جذب سرمایه گذار در ۶۳ شهرک و ناحیه صنعتی در استان خبر داد و گفت: تاکنون  از ۷ هزار و ۴۵۵هزار قرارداد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان با متقاضیان منعقد شده که از این تعداد ۳ هزار و ۲۰۰ واحد با اشتغالزایی افزون بر۳۹هزارنفر در مرحله بهره برداری قرار دارند که ۹۰درصد از این واحدها را صنایع کوچک تشکیل می دهند.
هاشمی  با بیان اینکه در یک سال گذشته تعداد ۱۱۱ واحد صنایع کوچک با اشتغال ۱۱۰۰ نفر و سرمایه گذاری بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان در شهرک های صنعتی استان به مرحله بهره برداری رسیده  گفت:امسال نیز با رویکرد رفع مشکلات و موانع تولید و و پشتیبانی از واحد های صنعتی برنامه های ویژه ای برای تقویت و حمایت از صنایع کوچک در مرحله اجرا داریم.
وی از انجام مراحل ایجاد شهرکهای  صنعتی جدید در  کوار ،خفر و بیضا خبر داد و گفت: در تلاشیم این سه شهرک ،هرچه سریعتر به مرحله واگذاری زمین به متقاضیان برسند.
هاشمی در ادامه به ارائه خدمات حمایتی به صنایع کوچک استان با اشاره به شناسایی ۲۰ خوشه صنعتی، تصریح کرد: تاکنون خوشه های گلاب و عرقیات میمند،سنگ شمال،شوریجات و ترشیجات و رب گوجه ،خرمای جنوب  و فرش دست بافت به مرحله پیاده سازی و اجرا رسیده و خاتمه یافته اند و خوشه گیاهان دارویی و مسقطی لار نیز  در مرحله اجرا  قرار دارد و مطالعات امکان سنجی خوشه های انجیر استهبان و سنگ نی ریز نیز به پایان رسیده و در اولویت اجرا قرار دارند.
وی حمایت از ۴۴پایان نامه تحصیلات تکمیلی،برگزاری۳۳۰تور صنعتی ،برگزاری ۲ هزار و ۲۰۰دوره آموزشی ویژه ۶۸هزار فعال و شاغل صنعتی را از مهمترین اقدامات حمایتی انجام شده از صنایع کوچک اعلام کرد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس در ادامه راه اندازی واحد های راکد را از اولویت های امسال بیان کرد و گفت: با برگزاری کلینیک صنعت و عارضه یابی واحد های صنعتی و نیز پیگیری مشکلات واحد های صنعتی با سایر اداره ها و استفاده از ظرفیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در یک سال گذشته ۷۹واحد راکد به چرخه تولید بازگشتند و امسال نیز احیای حداقل ۱۵۰واحد در برنامه قرار دارد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس با اشاره به تفاهم نامه با بانک ملی برای پرداخت تسهیلات به مبلغ ۵۰میلیارد تومان به واحدهای صنایع کوچک گفت: نحوه اعطای این تسهیلات به زودی اعلام می شود.
هاشمی افزود:صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک نیز کسری وثایق مورد نیاز تا سقف ۵میلیارد تومان را تامین می کند.
وی همچنین از اجرای طرح افزایش ظرفیت تولید در واحدهای صنعتی خبر داد وگفت: در این زمینه پایش ها انجام شده و در مرحله اجرا قرار دارد.
هاشمی همچنین با اشاره به برنامه این شرکت برای تحقق شعار سال و حمایت از استقرار واحدهای  دانش بنیان در شهرک های صنعتی گفت: واگذاری اراضی به دانش بنیان ها  ،خارج از فرآیند مزایده انجام می شود و پهنه هایی  در شهرک های صنعتی برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس همچنین از برنامه ریزی برای طرح توسعه شهرک صنعتی شیراز خبر داد و گفت: علاوه بر آن آماده سازی شهرک های صنعتی سروستان۲،برمشور و بیضا نیز که در فاصله نزدیک به مرکز استان قرار دارند برای جذب متقاضیان سرمایه گذاری در مرکز استان در برنامه امسال قرار دارد.
هاشمی همچنین با اشاره به تامین ۴۰لیتر بر ثانیه آب شرب برای شهرک صنعتی بزرگ شیراز از طریق انعقاد قرارداد با شرکت آبفای شیراز گفت: خط انتقال این طرح در حال اجرا است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس همچنین از اهتمام ویژه برای فسخ اراضی راکد باهدف آزادسازی اراضی جهت واگذاری به متقاضیان جدید خبر دادو گفت: عملکرد این شرکت در ۵ماه اخیر معادل عملکرد ۶سال گذشته است و این روند تداوم دارد و عرصه را برای فعالیت دلالان و سوداگران ناامن شده است.

اتمام خبر


CAPTCHA