به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، استاندار قم تاکید کرد: باید تکمیل واحدهای تولیدی که زمینه توسعه و گسترش دارند، در اولویت برنامه های صنعتی استان باشد و در این مسیر هر جا که مانعی در کار باشد، برای رفع آن تلاش می کنیم.
وی با تقدیر از سرمایه گذارانی که در رونق تولید و اشتغالزایی در استان قم نقش ایفا می کنند، گفت: هر کسی که در این مسیر گام برمی دارد، جا دارد که به او خداقوت و آفرین گفت و از ایشان به هر صورت ممکن حمایت کرد.
استاندار قم اضافه کرد: امیدوار هستیم که با فعال شدن این گونه واحدهای صنعتی در استان، هم نیاز کشور رفع و همچنین زمینه صادرات محصولات تولید شده توسط آن ها فراهم شود.
شاهچراغی گفت: هدف ما احیای واحدهای تعطیل و تکمیل ظرفیت واحدهای نیمه فعال است و ان شاءالله این مسیر پرشتاب ادامه داشته باشد.
وی با تاکید بر شتاب و سرعت دستگاه های دولتی در حمایت از بخش تولید تصریح کرد: باید فرایند دسترسی تولیدکنندگان و سرمایه گذاران را به مسئولان کوتاه کنیم و مسیر را برای تولید هموار سازیم.
عمق بخشیدن به فعالیت های صنعتی در قم دنبال می شود
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم نیز در این خصوص گفت: طی سال های اخیر بخش صنعت قم با رشد خوبی از نظر کمی مواجه بوده و اکنون زمان آن است که در کنار این بُعد به موضوع عمق بخشی به فعالیت های صنعتی در استان نیز توجه شود.
اکبر ابدالی بیان کرد: افزایش تعداد واحدهای صنعتی، تنوع محصولات تولید شده و نیاز کارخانه ها به نیروی انسانی همه نشان از آن دارد که بخش صنعت قم از نظر کمی با رشد چشمگیری مواجه شده و اکنون نیاز است که علاوه بر آن به بحث عمق بخشی به فعالیت های صنعتی در استان به صورت ویژه توجه شود.
وی افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت قم تلاش می کند تا علاوه بر تقویت زیرساخت های لازم برای گسترش فعالیت های صنعتی و تولیدی در استان، بستر مورد نیاز برای بالا بردن سطح کیفی محصولات تولید شده در این استان را بیش ازپیش ارتقا دهد.
وی ادامه داد: از جمله اقدام های مورد نظر سازمان صنعت ، معدن و تجارت قم در این رابطه، حمایت عملی از واحدهای صنعتی موجود در استان برای اجرای طرح های توسعه ای و بالا بردن کیفیت محصولاتی است که تولید می کنند.
ابدالی گفت: در همین رابطه تسهیل فرآیند ایجاد واحدهای صنعتی دانش بنیان، پاک، کم آب بر و دارای فناوری های به روز از جمله برنامه هایی است که سازمان صنعت، معدن و تجارت قم برای عمق بخشی به فعالیت های صنعتی در این حوزه مهم اقتصادی دنبال می کند.
وی با اشاره به این که مجوز فعالیت صنایع جدید با حساسیت بالا نسبت به مسائل زیست محیطی در قم صادر می شود، افزود: تدوین سند سیاستی در خصوص نحوه انجام فعالیت های صنعتی در استان قم از جمله برنامه های مهمی است که اجرای آن را با همکاری همه دستگاه های متولی دنبال می کنیم.
صنعت در قم با ایجاد واحدهای پاک گسترش می یابد
رییس اداره طرح و برنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت قم نیز پیرامون این موضوع گفت: توسعه فعالیت های صنعتی در قم مطابق سند آمایش سرزمین استان و همچنین اسناد ملی بالا دستی با اولویت ایجاد واحدهای پاک پیگری می شود.
جواد ناطق بیان کرد: در همین رابطه به دنبال استقرار صنایع پاک، کم آب بر و با فناوری پیشرفه و برتر در شهرک های صنعتی قم هستیم تا علاوه بر دستاوردهای اقتصادی همچون افزایش سطح تولید محصولات و اشتغالزایی برای استان، ملاحظه های محیط زیستی نیز در این خصوص رعایت شود.
وی با اشاره به برنامه های اقتصادی استان درحوزه صنعت، افزود: راهبرد سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عمق بخشیدن به فعالیت های صنعتی در استان است و در این ارتباط افزایش سطح کیفیت تولید محصولات با نگاه به شرایط زیست محیطی خاص قم در اولویت قرار دارد.
وی با بیان این که سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در کنار محیط زیست است، ادامه داد: پروانه بهره برداری برای انجام فعالیت های صنعتی در قم با اجازه محیط زیست استان صادر خواهد شد و حتی برای صدور جواز صنعتی نیز با نظر محیط زیست اقدام می شود.
ناطق گفت: حساسیت بالایی نسبت به استقرار صنایع پاک در شهرک های صنعتی استان قم داریم و در جذب سرمایه گذاران علاقه مند به فعالیت در حوزه تولید محصولات صنعتی و حمایت از آنان ، این نکته را ملاک عمل قرار دادیم.
وی در ادامه با اشاره به برنامه ریزی های دقیق برای توسعه فعالیت های صنعتی دانش بنیان در استان قم، افزود: برای حمایت مادی و معنوی از صنعتگران و استقرار صنایع پیشرفته در قم از همه ظرفیت های استان استفاده خواهیم کرد.
در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
اتمام خبر