به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات ۱۴ واحد صنعتی و تولیدی چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد زمینه رفع موانع ۱۲ واحد فراهم شد و مقرر شد تا موانع تولید ۲ واحد دیگر نیز در کمیته های زیر مجموعه این ستاد مورد بررسی قرار گیرد.
همچنین در این نشست نحوه محاسبه گازبهای شرکت های صنعتی استان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا با مکاتبه با نهادهای مربوطه، تعرفه گازبهای گرمایش واحدهای صنعتی استان کاهش پیدا کند و واحدهایی که در حوزه صنایع تبدیلی فعالیت می کنند تعرفه بخش کشاورزی برای آنها در نظر گرفته شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری در این نشست بر ضرورت بهینه کردن مصرف گاز در بخش صنعت استان تاکید کرد و گفت: ضروری است تا در این خصوص الگوهای مصرف تهیه و بر اساس آن اقدام شود.
محمدکاظم منزوی در ادامه تلاش برای رفع موانع تولید واحدهای صنعتی استان را از مهمترین برنامه های این استان عنوان و تصریح کرد: بی شک برای کمک به بخش تولید و رونق آن باید همه دستگاه های همکاری کنند و با هماهنگی بین بخشی موانع و چالش های پیش رو از میان برداشته شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست به مهمترین مشکلات فراروی واحدهای صنعتی استان اشاره کرد و گفت: تسهیلات بانکی معوق، مشکل مالیاتی، استعلام دستگاه های اجرایی و تعهدات ارزی از جمله این مشکلات است که با هماهنگی بین بخشی می توان این مشکلات را رفع و زمینه را برای رونق تولید در استان فراهم کرد.
سجاد رستمی خاطر نشان کرد: در سال های اخیر تلاش ها و اقدامات بسیاری برای رونق بخش صنعت استان به کار گرفته شده است و تلاش می شود هر سال با رفع موانع تولید زمینه احیای واحدهای راکد را فراهم کرد.
سال گذشته ۳۸ واحد صنعتی راکد در چهارمحال و بختیاری به چرخه تولید بازگشت.
هم اینک ۹۵۳ واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری فعال است که این واحدهای فعال، ۱.۲۷ درصد تعداد واحدهای صنعتی کشور، ۱.۲ درصد حجم سرمایه گذاری و ۹۱ صدم درصد اشتغال صنعتی کشور را به خود اختصاص داده است.

اتمام خبر


CAPTCHA