به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، اشتغال ۲۶ هزار نفری طرح های هفته تعاون
محمدجعفر کبیری معاون وزیر کار از اختصاص خط اعتباری ویژه با نرخ سود ترجیحی برای فروشگاههای آنلاین و زنجیره ای که محصولات تعاونی ها را در سکوی فروش خود قرار بدهند، خبر داد.
معاون وزیر کار در نشست آغاز هفته تعاون اظهار کرد:در روزهای آینده تفاهم نامه ای را با صندوق کارآفرینی امید درخصوص حمایت از تعاونی ها امضا خواهیم کرد و یک خط اعتباری با نرخ 8 تا 10 درصد نیز برای تعاونی های زنان و جوانان و گروه های توان یاب پیش بینی کرده ایم که اختصاص خواهد یافت.
صدور ۵۰۰ میلیون تومان ضمانت نامه برای تعاونیهای زنان
وی همچنین از پیش بینی خط اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تعاونی های مسکن دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی خبر داد و گفت: میزان صدور ضمانت نامه برای تعاونی های زنان تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و برای شرکت های تعاونی شهرستانی تا ۱۲ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
معاون امور تعاون وزیر کار در عین حال از افتتاح ۳۸۳ طرح تعاونی به ارزش 3000 میلیارد تومان خبر داد و گفت: از محل افتتاح این طرح ها ۲۶ هزار نفر اشتغال به وجود آمده است.
به گفته کبیری در هفته تعاون مفاونت تعاون علاوه بر صندوق کارآفرینی امید، دو تفاهم نامه دیگر با سازمان بسیج مستضعفین و معاونت اشتغال وزارت کار امضا خواهد کرد.
کبیری در ادامه از راه اندازی مرکز ملی نوآوری و توسعه تعاون ایران در مهر ماه امسال خبر داد و برای حمایت ازتعاونی های دانش بنیان و گفت: در راستای حمایت از تعاونی های دانش بنیان و استارت آپهایی که ایده های نوآورانه دارند، ۱۰ مرکز نوآوری تعاون ایجاد کرده ایم و با افتتاح مرکز ملی نوآوری تعاون در مهر ماه هشت خدمت ویژه از قبیل امور بانکی و مالیاتی، امور تامین اجتماعی و صدور ضمانت نامه و مشاوره های حقوقی در اختیار تعاونگران قرار خواهد گرفت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوال ایسنا درباره تکمیل واحدهای مسکن مهر گفت: از مجموع ۸۴۰ هزار واحد مسکن مهری که ساخت آن بعهده بخش تعاون بوده 14 درصد در دولت آقای احمدی نژاد تحویل شده که در دولت تدبیر و امید به ۹۱درصد افزایش یافته است.
به گفته معاون وزیر تعاون ۷۷ درصد تحویل تعاونی های مسکن مهر در دولت تدبیر و امید انجام شده است و حجم پرونده های مسکن مهر از ۷۴ هزار مورد به ۱۴ هزار پرونده کاهش یافته است.
برگزاری مجامع تعاونیها با شکل مجازی
کبیری همچنین از برگزاری مجامع تعاونی ها به شکل مجازی و الکترونیکی خبر داد و افزود: به زودی تعاونگران می توانند از طریق سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون مجامع خود را به شکل مجازی و الکترونیکی برگزار کنند که دستاورد خوبی در بحث شفاف سازی و نظارت بر عملکرد مدیران و اعضای هیات مدیره ها و تحقق دولت الکترونیک خواهد بود.
به گفته وی کاهش مراجعات حضوری و کاهش زمان صدور مجوز یک تعاونی از هفتاد روز به کمتر از 10 روز از جمله ویژگیهای منحصر به فرد سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون است.
معاون وزیر تعاون در پایان تامین مالی، کمک به توسعه بازار تعاونی ها، ثبت تغییرات تعاونی ها و تشکیل و توانمندسازی تعاونی ها را از جمله رویکردهای احیای پنجره واحد خدمت رسانی به تعاونی ها از طریق سامانه جامع بخش تعاون
عنوان کرد.
اتمام خبر