به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی خطاب به شهرداری تهران گفت: با
ساماندهی نظام توزیع و عرضه، قیمت مواد غذایی حدود 20 درصد کاهش می یابد.
کاوه زرگران در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
افزود: به طور میانگین بین 35 تا 50 درصد قیمت مواد غذایی مربوط به توزیع،
حمل و نقل و عرضه است که با اصلاح نظام توزیع و برنامه ریزی برای گسترش
فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای می توان این رقم را به حدود 15 درصد کاهش
داد.
وی گفت: در اغلب کشورهای توسعه یافته عرضه مواد غذایی توسط فروشگاه های زنجیره ای انجام می شود.
او درباره ظرفیت های شهرداری تهران برای فرهنگ سازی و تبلیغات به منظور
بهبود سلامت جامعه گفت: فرهنگسراها به عنوان یکی از ابزارهای قدرتمند
شهرداری می توانند در زمینه افزایش آگاهی عمومی و بهبود وضعیت تغذیه و
سلامت شهروندان تهرانی نقش موثری را ایفا کنند.
دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی به شهردار تهران پیشنهاد کرد: شهرداری
می تواند با نامگذاری یک فرهنگسرا به عنوان فرهنگسرای غذا و سلامت، ضمن
ایجاد پایگاهی دائمی برای کارشناسان تغذیه و صنعت غذا، فرهنگ استفاده از
غذای سالم را در جامعه اشاعه دهد.
زرگران با اشاره به فقر ریزمغذی ها و افزایش دریافت کالری ها در بین مردم
جامعه ایران تصریح کرد: برگزاری جشنواره های غذایی در راستای مصرف غذای
سالم در بهبود تغذیه شهروندان بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی همچنین با گلایه از عملکرد روزنامه ارگان شهرداری تهران در حوزه غذا
گفت: بررسی مطالب روزنامه همشهری طی شش ماه گذشته بیانگر آن است که غذا و
امنیت غذایی از جایگاه مناسبی در مطالب منتشر شده در این روزنامه که ارگان
شهرداری تهران است برخوردار نیست.
انتهای پیام
اتمام خبر