به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، دکتر محسن کوشش تبار در نشست کارگروه زیرساخت توسعه با بیان اینکه مدل زیست بوم اشتغال، محور برنامه ریزی برای تقویت زمینه های اشتغال و سرمایه گذاری در کشور است؛ گفت: مطابق این الگو همه دستگاه ها باید متناسب با اختیارات و ظرفیت های درونی شان در توسعه فرایند اشتغال فعال شوند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور با تاکید بر این موضوع که عملیاتی شدن این راهبرد نیازمند آسیب شناسی علمی و دقیق همه حوزه های مربوط به اشتغال است؛ گفت: کار اصولی و نتیجه محور با آسیب شناسی صحیح شروع می شود و ضرورت دارد دستگاه ها آسیب شناسی دقیقی از حوزه های خودشان در کمک به فرایند اشتغال و توسعه کشور داشته باشند.
وی در این خصوص گفت: تجربه نشان می دهد که در بسیاری از مواقع تضاد قوانین و آیین نامه مانع اجرای برنامه های پایدار اشتغال می شود که باید برای رفع ان اهتمام جدی داشته باشیم.
کوشش تبار با اشاره به این که اشتغال موضوع ملی و اصلی همه دستگاه های کشور است؛ گفت: تحقق این هدف مقدس نیازمند انگیزه و حساسیت همه جانبه دستگاههاست که زمینه را برای تحقق اشتغال پایدار در کشور فراهم سازند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور بازگشت واحد های تولیدی نیمه فعال را به چرخه تولیدی و اقتصادی کشور را از مهم ترین راهبرد های وزارت کشور و مجموعه دولت توصیف کرد و گفت: بخش مهمی از مشکلات واحد های تولیدی مساله مواد خام، بازاریابی و فرسودگی تجهیزات و ماشین آلات است که حل این چالش ها نیازمند اراده جدی دستگاه های ذی ربط است که با هم افزایی ظرفیت ها به راه اندازی دوباره این واحد ها کمک کنند.
موضوع مسکن از دیگر محور های مورد اشاره در نشست امروز کارگروه زیرساخت توسعه بود و در این خصوص تاکید شد که مسکن با توجه به درگیری اش با بخش های مختلف اقتصادی از ظرفیت بالایی در اشتغال کشور دارد و طبق گزارش ها ساخت ۴ میلیون مسکن می تواند زمینه فعالیت و حفظ اشتغال حدود ۱۲ میلیون جمعیت فعال کشور را ایجاد نماید.
کوشش تبار در پایان تاکید کرد: سهم همه دستگاه ها بایستی در موضوع اشتغال مشخص شود و امروز با توجه به گفتمان دولت سیزدهم ضرورت دارد جهش جدی در حوزه اشتغال کشور داشته باشیم.

اتمام خبر


CAPTCHA