به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیر انجمن زنان کارآفرین استان کرمانشاه با اشاره به موفقیت زنان کارآفرین استان در اشتغالزایی هزار و ۵۰۰ زن سرپرست خانوار و بد سرپرست؛ گفت: این میزان اشتغال با حمایت گسترده و قوی استانداری کرمانشاه بویژه دفتر زنان و خانواده طی سال های اخیر ایجاد شده است.
«لیلا عسکری» با تقدیر از عملکرد زنان کارآفرین استان افزود: ایجاد این تعداد اشتغال برای استان کرمانشاه کار بسیار بزرگی است به همین خاطر باید از " زهره رستمی" مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری کرمانشاه به خاطر پیگیری حل مشکلات واحدهای صنعتی، تولیدی و مشاغل خانگی بانوان استان قدردانی کنیم.
وی بیان داشت: مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری کرمانشاه طی بازدیدهای مکرر که از کارگاه ها و تولیدی ها زنان کارآفرین استان داشت در جریان مشکلات آنان قرار می گرفت و با تلاش و رایزنی فراوان با دیگر دستگاه های اجرایی و ارگان ها؛ با ارایه راهکارهای خلاقانه و کارشناسی مشکل آنان را حل می کرد، و در مناسبت ها و بهانه های مختلف با اهدای لوح و هدایا زنان کارآفرین را دلگرم و تشویق می کرد، جا دارد از این مدیر نمونه قدر دانی و حمایت بیشتر کنیم.
مدیر انجمن زنان کارآفرین استان کرمانشاه؛ دفتر زنان و خانواده استانداری را مرکز امید آفرینی، برنامه ریزی و چشم امید زنان استان دانست و گفت: زنان و خانواده یعنی ۱۰۰درصد آنچه که در جامعه هست و آنچه که باید در آینده باشد، اعم از اشتغال و کارآفرینی، فرزند آوری و تربیت نسل همه چیز خانواده است، بنابراین باید به آن به طور ویژه و با اهمیت بسزایی توجه شود، به همین خاطر خواستار حمایت قوی استاندار کرمانشاه از دفتر امور زنان و خانواده استان هستیم.
عسکری با اعلام اینکه زنان کارآفرین کرمانشاه در زمینه پرورش گیاهان دارویی، زعفران، نخ رسی، محصولات کشاورزی، میوه خشک و سبزی خشک، پوشاک، فرش و دیگر رسته ها در سالهای اخیر عملکرد خوبی داشته اند گفت: بستر و شرایط کسب این موفقیت ها تا حد خیلی زیادی به خاطر برنامه ریزی دقیق و کارشناسی و پیگیری های دفتر زنان و امور خانواده استانداری کرمانشاه است.
این کارآفرین در بخش دیگر از صحبت های خود یکی از عمده مشکلات زنان کارآفرین استان را سخت گیری بانک های عامل در ارایه تسهیلات به زنان کارآفرین اعلام کرد و خواستار رفع موانع اداری در صدور مجوزها و تسهیل در پرداخت تسهیلات شد.
وی با بیان اینکه بخش عمده ای از اشتغال زنان کارآفرین شامل زنان بی سرپرست و بدسرپرست استان است، گفت: دولت واقعا باید در برپا کردن غرفه ها در بازارچه های محلی، مرزی و نمایشگاه ها و همچنین اماکن گردشگری برای فروش محصولات و کالاها باید تسهیلگری کند.
انجمن زنان کارآفرین کرمانشاه ۵۸ عضور دارد و جزو اولین انجمن های زنان کارآفرین کشور است و سه سال سابقه دارد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
اتمام خبر