به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،
معاون وزیر کار مطرح کرد
هفت جریان برای تحول و رفع مشکلات اشتغال

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هفت جریان برای تحول اشتغال وجود دارد که اگر دست به دست هم بدهند مشکلات اشتغال رفع خواهد شد.

به گزارش ایسنا در مازندران، حسن طایی در پنجمین جلسه شورای هماهنگی تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران اولین جریان را آموزش و تخصص و دانایی دانست و گفت: این جریان باید متناسب با بازار کار به وجود بیاید و اداره شود؛ جریان دیگر سرمایه گذاری و رشد تولید است که تا جریان های اعتباری به نفع بخش های تولیدی نشود مشکل اشتغال درست نخواهد شد.

طایی بهبود محیط کسب و کار و محیط امن برای سرمایه گذاری را نیز از دیگر عوامل دانست و گفت: بهبود محیط کسب و کار به محیط های غیر مادی جریان کار مربوط بوده و محیط سرمایه گذاری به زیرساخت ها شامل آب، برق، بندر و فرودگاه و ... نیاز است.

وی ادامه داد: از دیگر جریان های متحول کننده اشتغال بازرگانی و تجارت است، بازاریابی و فروش بسیار مهم است و باید خدمات و محصولات تولید شده در استان به راحتی به دست مشتریان خود در دیگر استان ها و دیگر کشورها برسد.

این مسئول فرهنگ کار و کارآفرینی و داشتن روحیه متحول و ریسک پذیری را از عناصر مهم بر شمرد و گفت: این موضوع با آموزش و ایجاد تخصص مرتبط است می توان کارجو و یا کارآفرین تربیت کرد.

معاون وزیر کار با انتقاد از وضعیت کارآفرینی در استان ادامه داد: وضعیت کارآفرینی در استان چندان مطلوب نیست و باید بهبود یابد؛ استانی پیشرفته تر و دارای پتانسیل قوی تر از استان مازندران نداریم ولی این قوه به فعل تبدیل نشده است.

وی داشتن یک نظام اداری کارآمد و تسهیل گر را به عنوان آخرین جریان عنوان کرد و گفت: این جریان اگر دیگر جریان ها هم درست عمل نکنند می تواند به تنهایی مشکلات اشتغال را حل کند.

طایی افزود: از 22 میلیون شاغل کشور 17 میلیون شاغل بخش خصوص است و عمده کار بر دوش کارفرمایان است، بنابراین اگر یک نظام تسهیل گر داشته باشیم می تواند جریان های دیگر را بی تاثیر کند.

معاون وزیر کار اظهار کرد: امروز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مثابه یک دولت کوچک است.

وی افزود: زنجیره ای بسیار مهم شامل توانمندسازی، اشتغال پذیری، جامع پذیری، اشتغالزایی، یادگیری، نوآوری،کارآفرینی، بهره وری و ایجاد فرصت شغلی مولد باید به صورت ویژه ای توسط همه مسئولین در سطح کشور به خصوص در استان ها مورد توجه قرار گیرد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت روابط بین دستگاهی خاطرنشان کرد: همه مسئولین باید به دنبال ایجاد فرصت شغلی مولد باشند و برای تحقق این مهم نیز دستگاه ها باید روابط در هم تنیده ای داشته باشند.

طایی در ادامه افزود: نوع همکاری بسیار مهم است و اگر همکاری از نوع تخاصم گونه و عدم همکاری باشد قطعا شاهد برآیند منفی خواهیم بود، ولی اگر همکاری وفاق گونه باشد هم افزایی حاصل شده و اثرات بسیار مثبتی در پی خواهد داشت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: هر چه تلاش کنیم برای ایجاد اشتغال کم است البته باید به مهارت کارجویان نیز توجه کنیم که با طرح کارورزی و برنامه های دیگر به امید خدا سعی در رفع معضلات داریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش کارگزاران اقتصادی و بازیگران اجتماع را عناصر اشتغال دانست و گفت: اگر کارگزاران اقتصادی یعنی بنگاه ها و خانواده ها و دولت در کنار آنها و بازیگران اجتماعی یعنی احزاب و رسانه ها دست در دست هم بدهند مشکل اشتغال حل خواهد شد.

اتمام خبر


CAPTCHA