به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز از اختصاص ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار جهت تجهیز و خرید اقلام آزمایشگاهی برای مراکز تحقیقاتی این دانشگاه خبر داد.
دکتر مهرنوش ذاکرکیش با بیان اینکه پژوهش یکی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و توسعه پایدار در جهان می‌باشد، بیان کرد: پژوهش‌های کاربردی توام با توسعه فناوری باعث افزایش علم و توانمندی جامعه، افزایش تولید و اشتغال و در نهایت خودکفایی، تولید ثروت و اقتدار ملی ایران اسلامی می‌شود.
وی افزود: فعالیت‌های پژوهش و فناوری دانشگاه در قالب چاپ مقالات در نشریات ملی و بین‌المللی، شرکت در کنفرانس­ ها و سمینارهای داخلی و خارجی، چاپ کتاب، انجام طرح­های پژوهشی و ثبت اختراع بوده و پژوهش­ های این دانشگاه سالانه رشد قابل توجهی دارند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: به عنوان مثال ۸۲۸ طرح تحقیقاتی و پایان‌نامه دانشجویی طی یکسال گذشته تصویب شده و ۵۹۰ مقاله علمی در نشریات دارای نمایه‌های ISI، Pubmed و Scopus انتشار یافته است.
 
رشد ۴۰ درصدی جذب هیات علمی پژوهشی

وی افزود: خوشبختانه اقدامات اساسی متنوع و کلیدی در حوزه پژوهش در این دانشگاه صورت گرفته که می توان در این زمینه به راه اندازی شورای  Health System Research دانشگاه، اختصاص فضا جهت استقرار پژوهشکده‌های سلامت و علوم پایه، رشد ۴۰ درصدی جذب هیات علمی پژوهشی، اعطای وام و کمک‌ بلاعوض به منظور حمایت از طرح‌های پژوهشی، فعال سازی دبیرخانه سرطان و کمیته بیماری‌های غیرواگیر، امضای تفاهم نامه همکاری با موسسه واکسن و سرم سازی رازی استان البرز، مناطق نفت خیز و منطقه ویژه اقتصادی بندر ماهشهر اشاره کرد.

ذاکرکیش با اشاره به دستاوردهای این دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت و جامعه گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه تأثیری تعیین‌کننده در رشد اقتصادی کشور دارد و چنانکه این مهم محقق شود، زمینه آموزش و ارتقا سطح علمی دانشجویان و آماده کردن آنان برای حضور در بازار کار و برطرف کردن نیازهای تحقیقاتی بخش صنعت فراهم می شود.

استقرار ۲۶ واحد فناور در مراکز رشد فناوری دانشگاه

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز دستاوردهای ارزشمندی را در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه کسب کرده است که می توان به  جذب اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال از صنعت، انعقاد هشت قرارداد عملیاتی در حوزه ارتباط با صنعت، استقرار ۲۶ واحد فناور در مراکز رشد فناوری دانشگاه، ساخت ۱۶ محصول پروتوتایپ، ثبت هشت محصول دارای مجوز و ثبت هشت محصول تجاری شده، برپایی ۲۶ غرفه در نمایشگاه‌ها و راه اندازی واحد مشاوره تخصصی فناوری (TCC) در مراکز رشد دانشگاه اشاره کرد.
 
صعود ۶۳ پله‌ای رتبه وبومتریکس دانشگاه

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: بر اساس جدیدترین نتایج ارزشیابی وبومتریکس دانشگاه‌ها و مراکز علمی جهان، در جولای ۲۰۲۲ دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توانست نسبت به ویرایش قبلی این رتبه‌بندی (ژانویه ۲۰۲۲) با ۶۳ پله صعود، رتبه یک هزار و ۷۷۷ جهانی را در میان بیش از ۳۱ هزار دانشگاه مورد بررسی به خود اختصاص دهد.

وی با اشاره به دستاوردهایی که برای اولین بار طی سال اخیر توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز کسب شده است، افزود: تجهیز و به روز رسانی کتابخانه‌های تحت پوشش دانشگاه ، اخذ ماموریت بیماری‌های تنفسی از وزارت، ثبت یک شرکت دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه، انعقاد تفاهم نامه همکاری‌ علمی و پژوهشی، برنامه‌ریزی انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با معاونت بهداشت و درمان و تصویب هشت طرح تحقیقاتی بر اساس اولویت‌های پژوهشی معاونت بهداشت و درمان از جمله اقدامات اساسی انجام شده در این حوزه است.

اتمام خبر


CAPTCHA