به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، «محمدرضا بهرامن» افزود: امروز مبحث ژئوتوریسم معدنی در سیاست های کلان بخش معدن دیده شده است و ظرفیت های بالای اشتغال و خلق سرمایه در آن وجود دارد.
وی بیان داشت: امروز شاهدیم این مهم  مورد توجه  کشورهای معدن خیز جهان نیز قرارگرفته است و کشورهای زیادی از این ظرفیت شناخته شده به عنوان راهی جدید برای کسب درآمد و معرفی جاذبه های خود به منظور جذب توریست و سرمایه گذار بهره می برند.
بهرامن خاطرنشان کرد: از بین جاذبه های ژئوتوریستی هر کشوری، معادن از اهمیت و جاذبه ای خاص برخوردارند که با عنوان ژئوتوریسم معادن موردتوجه قرار می گیرند.
وی ادامه داد: دیدن معادن، روش های اکتشاف و استخراج آنها، دستگاه ها و ماشین آلات مورد استفاده برای استخراج معادن و مشاهده انواع سنگ ها به ویژه سنگ های قیمتی و جواهری برای مردم جذابیت خاصی دارد.
رییس خانه معدن ایران ادامه داد: درک مواهب خدادادی به صورت معادن و ظرفیت مناطق و روش های معدن کاری و تاریخچه معدن کاری هر منطقه از گذشته های دور تا زمان حال و کمک به درک و استفاده درست از مواهب و حفظ محیط زیست از رویکردهای جدید جهان است که خود می تواند نقش مهمی در کارآفرینی برای مهندسان معدن و افزایش درآمد جنبی معادن بخش خصوصی و حفظ و رونق و زیباسازی طبیعت بی جان بعد از عملیات معدنکاری داشته باشد.

اتمام خبر


CAPTCHA